Interjú: Kowalsky meg a Vega

Akt.:
Interjú: Kowalsky meg a Vega
Miskolc – Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnerei Kowa és Jimmy,vagyis a Kowalsky meg a Vega oszlopos tagjai voltak, akik meséltek az idei évükről és hamarosan megjelenő lemezükről is az olvasóknak.

Szabi: Először adtatok dupla koncertet a Helynekemben, milyen volt a miskolci hosszú hétvége?

Kowalsky meg a Vega: Így igaz Szabi, önállóan a zenekarunk először játszik Miskolcon dupla koncertet a Helynekemben.
A pénteki és szombati buli is remekül sikerült, hiszen fantasztikus volt a miskolci közönség, mint mindig, viszont számunkra kicsit meglepő, hogy nagyon lassan, csak az utolsó pillanatban érkeznek be az emberek, mintha kizárólag ránk lennének kíváncsiak amin az elkövetkezendő időben mindenképp változtatni szeretnénk, hiszen kitűnő előzenekarok adják és adták meg most is az este alaphangulatát.

Szabi: Hogyan telt számotokra 2015?

Kowalsky meg a Vega: Ha röviden szeretnénk erre válaszolni, akkor zseniális évünk volt. Februártól elkezdve remek club és fesztivál szezont tudhatunk magunk mögött, de nyilván nehezíti a dolgunkat, hogy folyamatban vannak az új nagylemez munkálatai, melynek felvételeivel egyébként kiválóan haladunk. Júniusban a Barba Negra Track-ben készült koncertfelvétel DVD-formátumban is megjelent, ami egy limitált példányszámú kiadás és nagyon klassz dolog megnézve felidézni a nyári emlékeket. A lemez megjelenést amúgy március végére, április elejére tervezzük,viszont februárban még jövünk majd egy új dallal, melyhez klip is fog érkezni. A forgatási munkálatok január elejére vannak tervezve, így az új esztendőt is munkával kezdjük amit egyáltalán nem bánunk. Szépen dolgozik a csapat, pontosan be van osztva az időnk és az energiánk, szóval jövőre érkezünk a friss dolgokkal.

Szabi: Milyen lesz az új album?

Kowalsky meg a Vega: Annyiféle műfaj keveredett már eddig is a munkásságunkban, hogy ebből a szempontból számunkra rettentően nagyok és nyitottak a lehetőségek arra, hogy széles skálán dolgozzunk.
Már most látható az előkészületi munkáknál, hogy sokkal színesebb lesz mint az eddigiek, többféle műfaj, többféle hangulat lesz jelen az albumon. Ezenkívül lesznek vendégszereplők de, hogy egészen pontosan kik, az maradjon egyenlőre titok… 2016 tavaszán tehát Varázsszavak!

Szabi: Tervek?

Kowalsky meg a Vega: A fellépéseken kívül minden energiáinkat arra mozgósítjuk, hogy befejezzük a nagylemez munkálatait. Egyébként a hivatalos lemezbemutató dátum is megvan már, az 2016 június 11-én lesz Budapesten és onnantól kezdjük el országosan is bemutatni élőben az új anyagot. De lesznek még meglepetések, így érdemes gyakran csekkolni facebook oldalunkat.
facebook.com/kowalskymegavega/
facebook.com/Szabi-HappyendMix-

Szabi: Köszönöm Srácok, további sikereket!

Kowalsky meg a Vega: Köszönjük Szabi!