NB I.

2019.10.01. 10:51

Huszti fél évre harcképtelenné vált

Hosszú rehabilitációs időszak vár a megműtött Huszti Szabolcsra a labdarúgó OTP Bank Ligában listavezető MOL Fehérvár FC.

Budapest, 2019. szeptember 14. A kispesti Vadócz Krisztián (j) és a székesfehérvári Huszti Szabolcs a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójában játszott Budapest Honvéd - MOL Fehérvár FC mérkõzésen a Hidegkuti Nándor Stadionban 2019. szeptember 14-én. A MOL Fehérvár FC 1-0-ra nyert. MTI/Czagány Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Czagány Balázs

Kovács Tibor csapatorvos kedden a klub honlapjának elmondta: Abkarovits Géza főorvos hétfő délután Székesfehérváron elülső keresztszalag rekonstrukciót hajtott végre Huszti Szabolcs sérült térdén. Hozzátette: a játékosra előreláthatólag hat hónapos rehabilitációs időszak vár.

A 36 éves szélső szombaton, az Újpesttel szemben 2-0-ra elveszített hazai bajnoki mérkőzés 67. percében sérült meg.

Forrás: MTI

Borítókép: A kispesti Vadócz Krisztián (j) és a székesfehérvári Huszti Szabolcs a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójában játszott Budapest Honvéd – MOL Fehérvár FC mérkőzésen a Hidegkuti Nándor Stadionban 2019. szeptember 14-én. A MOL Fehérvár FC 1-0-ra nyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!