Interjú: Hooligans

Akt.:
Interjú: Hooligans
Miskolc – Béres Szabi beszélgető partnere Kiss Endi, a Hooligans zenekar dobosa volt, aki minden aktuális információt megosztott az olvasókkal.

Béres Szabi: Ismét Miskolc és ismét MEN, milyen volt “itthon” játszani Endi?

Hooligans (Kiss Endi): Nagyon vártuk már, hogy elinduljon a turné, Miskolc pedig mondhatni Szerencs mellett a második otthonunk, így mindig nagy örömmel játszunk a borsodi (hazai) közönségnek. Klassz volt az idei MEN, jó volt a hangulat, szóval nagyon élveztük minden percét. Szeptemberben a Népkertben folytatjuk a Sörfesztiválon.

Béres Szabi: Milyen eddig az idei évetek?

Hooligans (Kiss Endi): Januárban elkezdtünk stúdiózni és felvettük sorban a tizenkettedik albumukat, amely egész pontosan június 7-én fog napvilágot látni “Igaz történet” címmel és mivel idén “20” esztendős a Hooligans, így egy jubileumi korong várható, amely számunkra egy maximális lemez lesz, amit már most nagyon szeretünk és reméljük a közönségünk is hasonlóan fogja érezni. Az évforduló okán pedig egy jubileumi könyv is érkezik a zenekarról. Nem tudom, hogy kinek mi a különlegesség, de annyit mondhatok, hogy nem lesz unalmas.

Béres Szabi: Egy érdekes story az elmúlt 20 évből?

Hooligans (Kiss Endi): Amikor kiadtuk a “Szenzáció” című albumunkat, ami által megismerte a zenekart az ország, jöttek nagyon-nagyon fiatal lányok szülőkkel, és konkrétan oda kértek autogramot, amitől még mi is megszeppentünk, hiszen ott álltak az anyukák mögöttük, de csak legyintettek. 🙂

Béres Szabi: Tervek?

Hooligans (Kiss Endi): Egy jubileumi év az idei számunkra, így minden erről szól 2016-ban. Várjuk az album megjelenését, azután pedig beindul az igazi turné, és igyekszünk bejárni az országot, hogy mindenkinek megmutathassuk amire már most büszkék vagyunk. Az első klip nyár végére várható, de addig is lesznek meglepetések, amivel próbálunk előrukkolni. November 12-én pedig Budapest Aréna és egy hatalmas, eddig nem látott show!

Béres Szabi: Köszönöm Endi, további sikereket!