Interjú: Halott Pénz

Interjú: Halott Pénz
Miskolc – Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnerei péntek este Marsalkó Dávid, Járai Márk és Boros Gábor, vagyis a Halott Pénz tagjai voltak, akik minden fontos információt megosztottak a miskolci hallgatókkal.

Szabi: Nem először vagytok Miskolcon, milyen emlékeitek vannak a városról?

Halott Pénz: Nagyon kellemes élményeink vannak a városról, az itteni fellépésekről és a miskolci emberekről egyaránt. Szeretünk a Helynekemben zenélni hiszen tavaly is egy remek buli jött össze májusban ,pont a BL-döntő napján jártunk akkor itt. De a nyári EFOTT-os fellépés is nagyon jól sikerült és a Cinefest-es megmozdulás szintén a kedvencek között van. Várjuk a következő találkozást a kitűnő miskolci közönséggel.:)

Szabi: Picit kanyarodjunk vissza még 2014-re, milyen évet zártatok?

Halott Pénz: Nagyon jó évet zártunk, rengeteg koncert van a hátunk mögött és úgy érezzük a tavalyi évre nagyon beért a legutolsó Halott Pénz lemez,meg ez az egész story. Jöttek azóta új számok is azt is nagyon jól fogadta a közönség, úgyhogy abszolút semmi okunk a panaszra. Pörgős és dolgos év volt 2014 és az idei sem lesz lazább,de azon vagyunk, hogy kiszolgáljuk a közönséget hiszen ők azok akik leginkább inspirálnak bennünket.

Szabi: Mi a helyzet a jelenben?

Halott Pénz: Az egész évünk elég húzósnak néz ki. Zajlik a turnénk, Miskolc a 9. állomása szóval kvázi a fele még hátra van hiszen 20 helyszínt érintünk összesen. Picit fárasztó, de alapvetően nagyon jól érezzük magunkat, hiszen szinte mindenhol telt ház fogad minket ami külön öröm számunkra és ezt igyekszünk a közönségnek is meghálálni. Május 1-el indul majd a fesztiválszezonunk egy Pécsi Egyetemi napokkal ami mondhatni hazai pálya, aztán megyünk egy kicsit Erdélybe, ami egy két hetes túra lesz,azután pedig beindul a klasszikus fesztivál szezon és novemberig nem lesz megállás.:)

Szabi: Red Bull Pilvaker? Hogy éreztétek legutóbb magatokat?

Halott Pénz: Nagyon jó volt ebben részt venni, hiszen teljesen más élmény, mint amiben talán eddig részt vettünk. Maga a helyszín, a színházi világ és hogy sokemberes történet, ahol mindenki egy apró szelete az egésznek, szóval ez egy teljesen más attitűdöt igényel és teljesen más felkészülést.

Szabi: Tervek? Friss megjelenés a közeljövőben?

Halott Pénz: Tervben van egy új dal, ami most tavasszal fog napvilágot látni és a héten klipet is forgatunk a nótához. Ez még nem a nagy nyári party hangulatot fogja idézni,hanem egy picit visszafogottabb hangvételű lesz, de reméljük fog tetszeni a közönségnek. Nyárra is tervezünk egy zenét, de ahogy időnk engedi a sok koncert mellett és a próbák mellett stúdiózunk is szóval gyűlnek gyűlnek a számok egyszer pedig összejön egy lemezre való ismét. Ha így lesz mindenképp beszámolunk róla Szabi neked is elsők között.:)
www.facebook.com/HalottPenzOfficial

Szabi: Köszönöm a beszélgetést Srácok! További sikereket Nektek!

Halott Pénz: Köszönjük Szabi!