Interjú: Giovanni Vitello

Interjú: Giovanni Vitello
Interjú: Giovanni Vitello
Miskolc – Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere, az Olasz származású Giovanni Vitello volt, akinek a feldolgozásait az ország elismert lemezlovasai is rendszeresen pörgetik.

Szabi: Hogyan és mikor kerültél közel a lemezlovas szakmához?

Giovanni Vitello: A lemezlovas szakma, jól emlékszem vissza pontosan 4-5 éve kezdett el érdekelni. Lényegében a zene mindig is közel állt hozzám de lemezlovas szakmába tehetséges fiatal dj-k vittek bele komolyabban, tőlük tanultam el igazából, hogyan is működik ez valójában. Hozzáteszem a mai napig sokat köszönhetek nekik a támogatásukért.

Szabi: Producerként is aktív vagy,mikor volt az első megjelenésed,és mikor várható a következő?

Giovanni Vitello: Igen producerként is aktív vagyok, jól tudod. Az első megjelenésem egy versenyre készült remixem volt Goldhand-nek a Rain down on me című dalára.

-Mikor várható következő?
Erre az évre már nem terveztem több nóta feldolgozását, mivel október végén megjelent az első saját dalom a “SUMMER DREAMS”
és most December 8-án a második dal is ami egy 16 éves tehetséggel Kylradal közösen készítettük el. Ez lenne a ARABIC. Pár jól sikerült remixem végett kaptam egy felkérést is Tomy Montana-tól a Lovers Dreams című dalának átdolgozására, ami szintén a napokban jelent meg. Szóval a következő minden bizonnyal jövőre érkezik majd.

Szabi: Van-e különbség a magyar bulik,és a hazádban megrendezett partyk között?

Giovanni Vitello: Mint mindig,elsősorban a közönség igényeinek próbálunk megfelelni..de, hogy is mondjam,azt látom, hogy
Magyarországon jobban feloldódnak az emberek egy buliban mint hazámban, jobban el tudják engedni magukat.
Nagyon jó bulikat éltem már meg itt is és otthon is, és remélem hamarosan egy színvonalon lesz a két ország zeneileg. Rajta vagyunk!
Mindent megteszünk, hogy a közönség örömmel és mosollyal érkezzen és távozzon az adott szórakozóhelyről.:)

Szabi: Egyéb tervek a jövőre nézve?

Giovanni Vitello: A terveim egyszerűek… valóra váltani az álmomat, még több elszántsággal és alázattal.
Bővebben fogalmazva, folytatódnak a zene írások és ezáltal remélem nagyobb ismeretségre is szert tudok tenni a munkám által.

Szabi: Köszönöm a beszélgetést Giovanni!

Giovanni Vitello: Köszönöm Szabi! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!