Interjú: Dj M

Akt.:
Interjú: Dj M
Miskolc – Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Dj M volt, aki mesélt a kezdetekről, valamint hamarosan megjelenő zenéiről is a miskolci hallgatóknak.

Szabi: Milyen volt az idei nyarad?

Dj M: Az elmúlt nyár kiemelkedő volt számomra több szempontból. Szinte minden hétvégén remek bulikban vagy fesztiválokon voltunk, ami nagyon sok élményt adott számunkra és remélhetőleg a közönség számára is. Az pedig, hogy kisebb vagy épp egy nagyobb fesztiválon veszünk részt nálam mindegy, mert a zene szeretete kettő embernél is ugyanannyi és húszezernél is.

Szabi: Picit forgassuk vissza az idő kerekeit,és mesélj nekem arról, mikor kerültél először közel a dj pulthoz és a zenei élethez?

Dj M: Az egész szerelem a zene és a diszkózás iránt 1993-ban kezdődött amikor kezdetét vette a bakelit és kazettás korszak idehaza. Idővel pedig ez egészen odáig fejlődött, hogy tizenhárom évig üzemeltettem Pásztón a Club Miami-t ami szintén rengeteg élményt, tapasztalatot és barátságot adott az évek alatt. Az okok amiért ezt 2013-ban végleg abbahagytam többfélék voltak. Idővel be kellett látni, hogy Pásztó egy hétezres kisváros a fiatalok pedig onnan is sokan külföldre távoztak. Egy nagy klubnál pedig nem rossz, ha vannak, és elegen vannak. Mostanában volt arról szó,hogy havi egy rendezvényt összehozunk. Hogy így lesz-e vagy sem az még a jövő titka.

Szabi: Mikor várható friss Dj M megjelenés?

Dj M: Amikor diszkózom nyilván látom,hogy a zenei világ abba az irányba halad, ahol saját zenékkel, saját remixekkel lehet valamit elérni egy lemezlovasnak akár határokon túl is. Nagyon jó példa erre a magyar StadiumX formáció akik már világszinten is meghatározó dolgot képviselnek. Az elmúlt években számos Dj M remix készült, hiszen időm annyira nem volt arra, hogy teljesen saját dalt hozzak össze. Eddig 30/35 olyan nóta lehet, ami hozzám Dj M-hez köthető, és amik között található ismert és kevésbé ismert. Idén még két saját zeném várható. Az egyiknél visszanyúlunk kicsit a retró világába de a mostani kornak megfelelő köntösben fog megszólalni a nóta, a másik pedig tisztán Dj M vonal lesz. Az ősszel érkezni fognak!

Szabi: Tervek?

Dj M: Nekem mindig egy tervem van, hogy csörögjön a telefon, és hívjanak diszkózni.:) Nyilván van családi életem, ahol boldog családapaként élem a mindennapjaimat, de dolgozom egy cégnél szóval, valahogy így kerek az életem.

Szabi: Köszönöm a beszélgetést,további sikereket neked

www.facebook.com/DjM.like