Interjú: Deniz

Interjú: Deniz
Miskolc – Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a borsodi születésű rapper Deniz volt, aki többek között mesélt Kállay-Saunders Andrással készített közös dalukról is az olvasóknak.

Szabi: Ismét hazai pálya, ismét Miskolc, milyen volt a buli?

Deniz: Szokták mondani saját hazájában nem lehet próféta az ember. Ha az nem is lettem, de ismét egy hatalmas buli kerekedett a Rockwellben. Ami pedig külön öröm számomra, hogy Borsod most sem és 2015-ben egyszer sem okozott csalódást. A legjobb bulik idén “itthon” voltak. 🙂

Szabi: Mesélj, milyen éved volt?

Deniz: Röviden,sose legyen rosszabb, mint amilyen a mostani volt. 🙂 Minden évben vannak olyan kipipálandó pontok előttem, melyeket meg szeretnék valósítani. Idén abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy megtartsam az előző évi dolgaimat, amit addig felépítettem. Gondolok itt a kiemelkedő fesztiválokon (Volt, Sziget, Efott) való fellépésekre és, hogy olyan zenéket írjak amit a emberek magukénak éreznek. Két országos rádió is játszotta a “Csoda” c. dalomat, de a többi megjelenést is nagyon szereti a közönség, szóval nem lehet okom panaszra.

Szabi: Zenei fronton újdonság?

Deniz: A már imént említett Csoda c. nótán kívül idén érkezett a “Sehogy se jó”, illetve az “Elegem van” c. korong, ami az interneten hatalmas sikert ért el. Ezt a zenét bárhol is játszom az országban, kortól-nemtől függetlenül mindenkinek bejön. 🙂 A legutóbbi megjelenés pedig egy közös dal Kállay-Saunders Andrással, ez a “Don’t Do it” c. szerzemény, melynek nemrég debütált a klipje is.

Szabi: Hogyan jött a közös munka Andrással?

Deniz: András másabb stílusban mozog, de itt az ékes bizonyítéka annak, hogy ha a hip-hop-ot őszintén csinálod, olyan szövegeket írsz, vagy inkább olyan zenét csinálsz, amit be tudnak fogadni az emberek, akik nem kifejezetten hallgatnak hip-hop-ot, mint pl. Andris is, mégis tetszik nekik. Amúgy Andrissal a Nagyszínpad nevezetű rendezvényen találkoztunk először. Beszélgettünk, tartottuk a kapcsolatot és végül bele vágtunk.

Szabi: Tervek?

Deniz: Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy azt csinálhatom amit szeretek. Persze jövőre is érkeznek majd a dalok és videók, de valami új felé is szeretnék nyitni… A másik klassz dolog ami idén történt velem, hogy elértem azt, ha reggel felébredtek és kilépek a lakásból már nem betont hanem az udvart és a kertemet látom. 🙂

facebook.com/deniz.official/
facebook.com/Szabi-HappyendMix-

Deniz: Köszönöm Szabi!

Szabi: Köszönöm, további sikereket.