Interjú: Csordás Tibi

Interjú: Csordás Tibi
Miskolc – Béres Szabi beszélgető partnere Csordás Tibi volt, aki ismét elvarázsolta a miskolci közönséget.

Szabi: Egy friss és egyben örömteli hír, hogy néhány napja férj lettél, mit lehet erről tudnunk?

Csordás Tibi: Igen, a napokban volt a házasságunk polgári része, egy hét múlva pedig indulunk Thaiföldre, ahol majd a templomi része történik meg egy kis pihenővel kiegészítve a tengerparton. Boldogok vagyunk, csak ez számít.

Szabi: Hogyan érezted magad ismét Miskolcon?

Csordás Tibi: Imádok Miskolcra járni, mert rettenetesen jó fejek az emberek és rengeteg bulit letoltunk már itt az elmúlt 15 évben, szóval szinte hazajövök. A mostani fellépésen pedig egy nagyon kellemes meglepetés is ért, hiszen szólóban, két ütős kíséretében egy olyan helyen játszottunk, (Avalon Park) ami nem egy tipikus táncos történet, mégis többen táncra perdültek az este folyamán, ami mindenképp magáért beszél.

Szabi: Picit visszatekintve, milyen volt a tavalyi éved?

Csordás Tibi: Az utóbbi évek egyik legjobbika volt számomra 2015! Az pedig nagyon örömteli, hogy nem csak az együttesek és zenekarok egyre jobbak, de a közönség is hatalmas dicséretet érdemel. Volt részem olyan több ezres rendezvényen fellépni, ahol minden percben élményt adott a színpadon eltöltött idő. Ez az, amiért csinálom a mai napig. Ez az ami feltölt és inspirál.

Szabi: Zenei fronton újdonság?

Csordás Tibi: A stúdiózás egy percig sem szünetel, így folyamatosan készültek és készülnek a dalok. Jelenleg három olyan nóta is van, amely már csak a megjelenését várja de, hogy melyik fog érkezni leghamarabb, arra még picit várni kell. Ezenkívül lehet majd látni olyan helyeken is, ami nem a megszokott… Hogy mi is ez, nos az rövidesen kiderül.
www.facebook.com/csordastibi/
www.facebook.com/Szabi-HappyendMix-

Szabi: Köszönöm a beszélgetést Tibi, további sikereket!
hirdetés
hirdet�s