Interjú: Bohumil

Interjú: Bohumil
Miskolc – Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere, a fiatal lemezlovas Bohumil volt, aki idén nyáron több nagy fesztiválon is pakolta a lemezeket és aki minden fontos információt elmesélt a miskolci hallgatóknak.

Szabi: Milyen volt az idei nyarad? Melyek voltak azok a momentumok amikre szívesen emlékszel?

Bohumil: Nagyon jó, sőt szuper! Azt hinné az ember hogy 3 hónapban alig fér bele valami… Sok új embert ismertem meg, játszottam és voltam jó bulikban, a barátaimmal, a családommal is eltöltöttem egy kis időt. Viszont a Balcsi idén kicsit elhanyagolódott,de következő évben remélem többször meglátogatom.

Szabi: Több nagy fesztiválon és szabadtéri partyn is játszottál nyáron.Szerinted melyik szólt a legnagyobbat idén?

Bohumil: Játszottam szinte az összes nagy fesztiválon Thomas Borzával aminek nagyon örülök és azt hiszem a B my Lake volt az ami a legjobban sikerült, hiszen ott feltűntek a Mariposas (balmazújvárosi parti sorozat) szinte teljes kemény magja és igen csak jól sikerült az egy órás közös szett Tomival. Innen le is tölthető illetve hallgatható: https://soundcloud.com/djbohumil/bmylake2014

Szabi: Szerepel-e a tervek között zenekészítés?

Bohumil: Nem akarom semmire se fogni hiszen mindig arra van időd amire te akarod, de meg kell hogy mondjam hogy nem igazán jött az ihlet mostanság. A miértjét nem tudom, ne is kérdezd! Most viszont több projekt van párhuzamosan, mind egyedül és mind azokkal akikkel közös zenét írunk. Szeretném véghez vinni ezeket, sőt most szeretnék erősebb technokat is írni, mert főleg így fesztiválok alatt azt vettem észre hogy ezeket jobban vették az emberek.

Szabi: Idén ősszel hol találkozhatunk veled legtöbbet?

Bohumil: Aminek most nagyon örülök hogy az idei BÓNUSZ fesztiválon erősíthettem a lineupot. De ezen kívül, a margitszigeti ZIPPP-klubban a nyárzáróbulin, Corvintetőn Oliver Huntemann-nal biztos hogy találkozunk. Illetve Budapesten több nagy hely indul és bizom benne hogy ezekben is fogunk találkozni még. https://www.facebook.com/djbohumilofficial

Szabi: Egyéb tervek?

Bohumil: A zenén túl többet sportolni, egészségesebben élni és több pszichológiai könyvet olvasni. Ez az utóbbi mostanában nagyon érdekel (testbeszéd, önmagad megismerése, helyzetek lereagálása). Nagyon érdekes téma, amit a mindennapokban észrevétlenül használsz.

Szabi: Köszönöm a beszélgetést Tomi!

Bohumil: Köszönöm Szabi!