Interjú: Bárány Attila

Akt.:
Interjú: Bárány Attila
Miskolc – Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a B-Sensual frontembere Bárány Attila volt, aki sok érdekességet megosztott a miskolci hallgatókkal.

Szabi: Attila nem titok, hogy egy remek buli után vagyunk, milyen volt ismét a Rockwellben játszani?

Bárány Attila: Szia Szabi! Azt kell mondjam Miskolc tudta azt amit szokott. Nagyon remek hangulat fogadott amikor megérkeztem és ez egészen a szettem végéig kitartott, ami nagy öröm számomra. Remek élményekkel távoztam,és ígérem januárban ismét a lovak közé csapunk.

Szabi: Igaz van még az évből több mint két hónap, mégis mesélj kicsit milyen volt eddig számodra 2015?

Bárány Attila: Nagyon sokat dolgoztam idén, de ezer feladat vár még rám az utolsó bő két hónapban is. Felhalmozódtak a teendőim,amit nagyon élvezek. Készülök egy tőlem teljesen szokatlan zenei anyag kiadására, mely nem saját név alatt lát majd napvilágot. Ez egy 8 számos EP lesz, stílusában pedig Deep House & Nu Disco vonalon fog mozogni. Bízunk sikeres debütálásban, valamint a rádiós játszásokban, hiszen totál rádióbarát a történet. Egy másik érdekesség, hogy tervezzük különböző zenekarok menedzselését elindítani, és itt most kifejezetten tini bandákra tessenek gondolni amilyen például a kilencvenes években volt a Picasso Branch és társaik. Az első kislemez ez év végén jelenhet meg attól a csapattól akikkel már foglalkozunk. Mostanában ismét megfigyelhető, hogy a dj-k szerepe egyre inkább háttérbe szorul és a zenekarok viszik a pálmát ahogy azt régebben is tették. A rádiós piac szintén változásokon fog átesni, amiben elvileg kapok szerepet. Persze az idén 10 éves DISCO*S HIT sem fog megszűnni,és örömmel mondhatom egyre nagyobb ránk az igény.

Szabi: B-Sensual megjelenések várhatóak?

Bárány Attila: Erre most nem merek igennel felelni neked Szabi, hiszen nem hiszek már annyira a storyban. Hapedig nem tudok olyan produkcióval előállni amire nem mondom azt, hogy tökéletes, akkor inkább nem csinálom. Pihentetem most ezt a dolgot, az idő pedig eldönti lesz-e friss B-Sensual nóta.

Szabi: Tervek?

Bárány Attila: Nem panaszkodom 232 fellépésem volt/lesz ebben az évben, jövőre pedig ismét bejárom az ország minden szegletét remélhetőleg, viszont ami most a fő irányvonal az a rádiós dolgok, ahol tényleg nagy változások jönnek. Hamarosan minden kiderül. Jah! Buliszervezés is szerepel a tervek között. A Facebook oldalamon is lesznek újdonságok, tessenek csekkolni! 🙂

Szabi: Köszönöm Attila,további sikereket!