Interjú: Bárány Attila

Interjú: Bárány Attila
Miskolc – Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Bárány Attila volt, aki minden aktuális információt elmesélt a miskolci hallgatóknak.

Szabi: Hogyan teltek az elmúlt hónapok?

Bárány Attila: Hétvégenként és többször hétközben is remek bulikban van részem, az utóbbi hetekben pedig a dj válogatottal is több olyan rendezvényünk volt, ahol beteg gyermekeken tudtunk segíteni,ez pedig mindennél fontosabb úgy gondolom. Május 13-án épp Kaposváron lesz a csapat. Dáviddal is dolgozunk amikor csak lehet, habár ez mostanság elég nehéz, mert nagyon sok a StadiumX külföldi fellépése, aminek én persze nagyon örülök és büszke vagyok a szerzőtársamra. Érdekes lehet még,hogy csináltunk egy dvd-t Rubint Rékának, ami nem annyira a club szcénához tartozik, de a zenét ahhoz is nagyrészt Dávid csinálta. Ez a kiadvány most jelent meg és a FitBalance-on debütált tulajdonképpen. Megyünk majd forgatni újra Törökországba, amikor van Rékának a szokásos törökországi tábora, ott Dj Dominique barátommal leszünk jelen. Aztán a MOB is megkeresett ,hogy az Ukrán, Román és a Szerb dj válogatottal játszunk Budapesten a Margitszigeten az olimpiai stadionban, illetve a Sziget és a Balaton Sound fesztiválon is rúgjuk majd a bőrt a Sunrise Beach közreműködésének köszönhetően.

Szabi: Mostanság néhány igazán kiemelt buliban is a játszók mögé álltál, melyek voltak ezek?

Bárány Attila: Volt szerencsém játszani a “World is Mine” partyn ami a Pecsában lett megtartva,és a line up-ban Timmy Trumpet előtt zenéltem,ő utána pedig Jay Hardway tett fel. A fellépés olyannyira jól sikerült, hogy már egy következő dátum is le van kötve,így találkozunk még “World is Mine” 🙂 Mi is megpróbálkoztunk egy másik partysorozattal ami nem úgy sült el,ahogy arra számítottunk,ennek ellenére folytatjuk, méghozzá úgy, hogy június 26-án pénteken Budapesten a nagy szabadtéri szórakozóhelyen Tujamo-val és a Chocolate Puma-val fogunk bulit csinálni.

Szabi: Friss megjelenés?

Bárány Attila: Az az igazság, hogy picit változtattam a hozzáállásom zenekészítés terén, ami nem azt jelenti, hogy nem csinálunk annyi zenét, csak nem törekszem arra, hogy minden hivatalosan is megjelenjen. Azért nem, mert igazából nem érek el vele semmit… Ezért inkább amikor zenét csinálunk az a fontos számomra, hogy alkossak és tudjam használni azokat a dalokat, amit megcsinálunk. Persze lesznek hivatalos dolgaink is Dáviddal. Például hivatalos lett a “Balkan Fanatik – Feljött a nap” c zenéhez készített remixünk, illetve a New Level Empire kért fel, hogy az új dalukhoz készítsünk egy átiratot.

Szabi: Viva Beatz?

Bárány Attila: A műsor múlt hét pénteken indult,de képernyőre csak fotó alapján kerülök,tehát nem vagyok látható,viszont az én konfjaimat hallhatják a nézők. Lényegében egy egy mix műsor ahol klipek vannak egymásra mixelve. Egyedi ötlet és az első adásnak nagyon pozitív volt a fogadtatása.

Szabi: Köszönöm a beszélgetést Attila, további sikereket Neked!

www.facebook.com/djbaranya