Interjú: Antonyo

Antonyo a Szinva Rádióban
Antonyo a Szinva Rádióban
Miskolc – Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a népszerű lemezlovas Antonyo volt, aki sok érdekes dolgot megosztott a miskolci hallgatókkal.

Szabi: Hogyan teltek az elmúlt hónapok?

Antonyo: Nem sokat unatkoztam, hiszen hétvégén fellépések, hétközben pedig a Music Killers és a stúdiózás kötötte és köti le az időm nagy részét, amit egyáltalán nem bánok hisz ennek élek már elég régóta. A Ligetben hétről-hétre remek közönségnek játszhatom, de vidéken is mindig elkapjuk a fonalat, amiben az emberek szintén nagyon jó partnernek bizonyulnak. Miskolc pedig mindig is a kedvenc városok közé tartozott. De értek már itt érdekes dolgok is… Fellépésem végén egy egészen különleges kéréssel állt elém egy
leányzó: azt kérte, hogy adjam neki a dedikált Converse cipőmet. Nagyon lelkesnek látszott, úgyhogy levettem a csukát a lábamról, aláírtam és odaadtam neki. Rám nézett és megkérdezte, mit kezdjen egy fél pár cipővel, ezért a másikat is odaadtam neki. A barátaim jól kiröhögtek, hogy elmentem pénzt keresni, és végül mezítláb kellet hazakullognom. Lassan 20 éve vagyok a szakmában ez csak 1 story volt, de megannyi élmény ért már, amit talán egyszer egy könyvben megírok.

Szabi: Mi újság zenei téren?

Antonyo: Belecsaptam a lecsóba és egy új stílusban is kipróbáltam magamat, ugyanis készítettem egy deep house top slágert, ami az ” I Can’t ” címet viseli. A dalt nagyon sokat játszották budapesti rádiók is. Maga a stílus nagyon tetszik, szívesen játszanék hasonló zenéket, de minden irányzatnak megvan a maga helye, hogyha egyszer felkérnek egy tengerpartra zenélni, nagyon szívesen rakok fel deep lemezeket. Most amúgy nagyon trendivé vált, hogy visszavettek a stílusokból és a bpm számokból a producerek. Vannak fesztiválok vannak fesztivál zenék, amik nem kopnak el, mert jön a nyári szezon, de az Edm már korántsem virágzik úgy ahogyan azt néhány éve tette. A másik dal amit Cooky barátommal hoztuk össze az a “Summertime”, ami szintén remek fogadtatásban részesült a közönség részéről. Nagyon érdekes ,mert nem tegnap óta ismerjük egymást és már régebben is volt tervben valami közös, most viszont meg is csináltuk ezt a kellemes kis nyári darabot.

Szabi: Tervek?

Antonyo: A hétvégi fellépések dübörögnek tovább, valamint a budapesti rezidenciámon is várok mindenkit. Közeledik a nyár, egy újabb érzés mindenki számára… remélem sok szabadtéri fesztiválon és buliban találkozok majd veletek. További stúdiózás is tervben van ami, ha aktuális lesz mindenképp beszámolok róla.

Szabi: Köszönöm Atni! További Sikereket!