Interjú: Antonyo

Interjú: Antonyo
Miskolc – Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Dj Antonyo volt, aki többek között mesélt hamarosan megjelenő Király Lindával közösen készített daláról is a miskolci hallgatóknak.

Szabi: Milyen volt az elmúlt néhány hónapod?

Antonyo: Nagyon sokat dolgoztam, többek között itt volt most a Balaton Sound, ami rengeteg energiát kivett belőlem, hiszen a rádió, ahol dolgozom (Music FM) két helyszínnel is képviseltette magát a fesztiválon. Nappal beach party volt, este pedig a szokásos őrület. Ezenkívül minden szombaton a pesti rezidenciámon (Liget) vagyok megtalálható, szóval nincs okom panaszra.:)

Szabi: Stúdiózás?

Antonyo: Elkészült egy vadonatúj dalom, ami a keleti régióban először nálatok a Szinva Rádióban fog megszólalni.:) A nótát Király Lindával készítettük és egy régi nagy kedvencemet poroltuk le, ez a “Baby D – Let Me Be Your Fantasy” c.korong amely teljesen újra lett énekelve és új köntöst kapott tulajdonképpen az egész szám. A rádió verzió egyébként egy deep-es megoldás, hiszen mostanában elég divatos az effajta hangzás, de van egy erősebb club-os verzió és csináltunk Andreas-al egy future house megoldást is hozzá. Az sem kizárt, hogy egy Newik remix is napvilágot lát idővel…

Szabi: Hogyan jött Lindával a közös munka?

Antonyo: Meghallgattam a dalt többször is eredetiben és számomra annyira passzolt hozzá Linda egyénisége és énekhangja, hogy arra gondoltam ezt vele szeretném megcsinálni, pont úgy, mint ahogy Fatimára is rá lett szinte építve a 100% Pure Love c. nóta. Linda nagyon profi, így nagyon könnyű volt vele dolgozni, több szólamban énekelte fel, vagyis olyan anyagot küldött át, amit leginkább a külföldi énekesek szoktak… Hamarosan klip is készül a zenéhez, de már egy következő dalban is gondolkozunk, szóval a munka megy tovább…:)

Szabi: Tervek?

Antonyo: Felkértek egy remixkészítéshez is, viszont erről csak akkor szeretnék bővebben beszélni, ha már aktuális lesz a dolog. Ami még újdonság velem kapcsolatban és nem a zenéhez köthető dolog, az egy új vállalkozás beindítása augusztusban, ez pedig a fodrászat üzemeltetése lesz. Várok mindenkit egy jó vágásra! 🙂

Szabi: Köszönöm a beszélgetést Anti,további sikereket Neked!

www.facebook.com/antonyo.hun