Interjú: Andrey Exx

Andrey Exx és Béres Szabi
Andrey Exx és Béres Szabi
Miskolc – Béres Szabi beszélgető partnere az orosz dj/producer Andrey Exx volt, akinek zenei megjelenései, rendre a Beatport (a világ legnagyobb, elektronikus zenével foglalkozó webáruháza) listák élén landolnak.

Béres Szabi: Mikor kúszott be a zene az életedbe?

Andrey Exx: Húsz éve kezdődött minden, amikor még iskolásként a saját félretett pénzemből megvásároltam életem első lemezjátszóit és keverőpultját, aztán lépésről lépésre haladtam a célom felé, hogy egyszer majd elismert lemezlovas és producer lehessek.

Béres Szabi: Milyen magyar emlékeid, élményeid vannak?

Andrey Exx: Egy évvel ezelőtt jártam már Magyarországon és egy nagyszerű atmoszférájú klubban zenéltem Budapesten, ami egy remek hangulatú este volt. De nálatok Miskolcon a Rockwell Club szintén kellemes csalódást okozott, imádtam minden percét az itteni estének. Remélem még találkozunk…:)

Béres Szabi: Mit lehet tudnunk az orosz éjszakai életről?

Andrey Exx: Az éjszakai élet Oroszországban teljesen más, mint Európa számos más országában. Sokkal lassabb minden és sokkal több vodkát isznak az emberek..:)

Béres Szabi: Zenei fronton mi a helyzet?

Andrey Exx: Március 2-án látott napvilágot “Andrey Exx & Elis M Feeling feat. Misha – Missing You” c. dalunk, ami egy kitűnő munka volt Misha-val, a másik friss megjelenés pedig egy saját cucc, ez a “Andrey Exx feat. Terri B! – Been a Long Time” c. korong.

Béres Szabi: Tervek?

Andrey Exx: Remélem idén még visszatérhetek Magyarországra fellépni, ezenkívül a saját dolgaimat szeretném a továbbiakban is erősíteni, megjelenések,kiadó, és sok-sok remek party.

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést!