Ingyen tankönyv Tiszadadán

Sadyné Kiss Judit tanárnőtől (balról) Koleszár Éva veszi át húgának a tankönyveket.
Sadyné Kiss Judit tanárnőtől (balról) Koleszár Éva veszi át húgának a tankönyveket.
Tiszadada – Folyamatos karbantartási munkákkal teltek a nyári hónapok, a tiszadadai Holló László Általános Iskolában. Padfelújítás, tornaterem és fűtés karbantartás, lábazat és falfestés.

Padfelújítás, tornaterem és fűtés karbantartás, lábazat és falfestés, mind a fenntartó segítségével, az önkormányzat szakembereinek, valamint közhasznú foglalkoztatottak bevonásával valósult meg.

A szabadidős diákokról sem feledkeztek el, hiszen nyáron sport- és hagyományőrző tábor várta a kikapcsolódni vágyó gyerekeket. A tanévkezdés zavartalansága érdekében a fenntartó tiszadadai önkormányzat az állami támogatáson túl, hétszázezer forinttal járult hozzá a tankönyvek beszerzéséhez. Így Tiszadadán, a Holló László Általános Iskola minden tanulója ingyen jut hozzá a tankönyvekhez, kivéve a munkafüzeteket, amelyekért némi térítési díjat kell fizetni – tájékoztatta lapunkat Petruska Zoltán igazgató aki elmondta, az előző évekhez hasonlóan nagy segítség a családok számára, az évkezdésben az önkormányzat által biztosított ingyenes tankönyv.
Kép: Sadyné Kiss Judit tanárnőtől (balról) Koleszár Éva veszi át húgának a tankönyveket.
(Fotó: Kovács Géza)
napi dada