Ingyen kapták a szeméttárolót Hejőbábán

Hejőbába, Miskolc – A Miskolc Térségi Konzorcium sikeres pályázatának köszönhetően térítésmentesen biztosított szeméttároló edényzetet – többek között – a hejőbábai ingatlantulajdonosok részére. A gyűjtőedényeket csütörtök délután 2 és este 7 óra között lehetett átvenni a művelődési ház udvarán.

Igény esetén (például idős kor vagy betegség) az önkormányzat segítséget nyújtott az új kukák hazaszállításában, ezt a szándékot az átadás-átvételkor kellett jelezni.

Fontos volt a csütörtöki átadás-átvételi időpont, mert aki ezt elmulasztotta, ezt követően már csak Miskolcon tud hozzájutni a szemetes­edényhez.

A jelenleg használatos kék színű kukákat a továbbiakban mindenki megtarthatja, meghatározott időpontig még azokat is ki lehet helyezni ürítésre.

– ÉM –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdet�s