Ingyen ivott a miskolci sörözőben, a rendőrségen végezte

Előállították a sörözőből fizetés nélkül távozó férfit - illusztráció
Előállították a sörözőből fizetés nélkül távozó férfit - illusztráció
Miskolc, Ózd, Szerencs, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. január 26-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2016. január 26-án hét személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság B. Attila 25 éves helyi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 22 órakor az egyik miskolci sörözőben szeszes italt fogyasztott, majd fizetés nélkül távozott. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A miskolci-, a tiszaújvárosi- és az ózdi rendőrök további hat személlyel szemben szintén tulajdon elleni szabálysértés (pénz-, bolti- és falopás), illetve járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a szerencsi egyenruhások egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A fenti eseteken túlmenően a miskolci egyenruhások két elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –