Ingyen drog okozhatta a miskolci lány halálát a Balaton Soundon

Akt.:
A barátok szerint a fiatal lány soha nem drogozott - még csak berúgni sem látták korábban.
A barátok szerint a fiatal lány soha nem drogozott - még csak berúgni sem látták korábban.
Miskolc, Zamárdi — Valósággal sokkolták a Balaton Soundon történtek a 23 éves miskolci lány családját és barátait, akik szerint egy fiú ingyen osztogatta a drogot, amibe Zsófi belehalt a fesztiválon – írja a Blikk.

Amint arról beszámoltunk, Zsófi a Balaton Soundon partidrogot fogyasztott, és erre több liter vizet is megivott, majd az orvosi ellátó elhagyása után egy közeli parkolóban rosszul lett, és beütötte a fejét.

Azóta a Blikk – Zsófi barátaira hivatkozva – megtudta: a lány mindig mindenkivel kedves és jószívű volt, visszafogottan bulizott. “Zsófi baráti körében nem tudok senki olyanról, aki rossz­ hatással lehetett volna rá, én például még berúgni sem láttam soha” – mesélte egyik barátnője, Orsi.

Egy másik barát szerint azonban most drogokat fogyasztott a lány: négy ecstasy tablettát vett be – életében első alkalommal. “Zsófi nem fizetett tablettákért, egy srác adott ingyen, több lánynak is” – nyilatkozta a barát a Blikknek.

Az ismerősök közül többen is az orvosi ellátóban dolgozókat hibáztatják. Úgy vélik, nem kellett volna olyan hamar elengedniük a lányt, hiszen nagyon látszott rajta, hogy rosszul van. Többen úgy látják, hogy félvállról vették Zsófit, hiszen mentőt kellett volna hívni hozzá, annyira súlyos volt az állapota.

A teljes cikk elolvasható a blikk.hu-n >>>


Túl sok vizet ivott a drog miatt, ezért halhatott meg a miskolci lány a Balaton Soundon

Miskolc – A 23 éves Zsófi szó szerint halálra itta magát, olyan sok vizet vett magához, amit szervezete nem tudott elviselni.