Ingatlanajánló

2024.02.17. 08:00

Ebben a villaépületben már elkezdték a felújításokat, Ön befejezné?

Szép, időtálló stílusú.

Stílusos villa épület

Fotó: blog

A kiváló adottságokkal rendelkező panorámás ingatlant Miskolctapolcán kínálják eladásra. A 260 négyzetméteres épület három szintes, a felújításhoz pedig már előkészítették a munkálatokat, és számos, a helyszínen található alapanyagok is a vételár részét képezik. Lehet, hogy ez az időtálló stílus Önre vár?

“[...]Eladó kiváló adottságokkal rendelkező villaépület, melyből akár gyönyörű családi ház alakítható ki, gyönyörű panorámával Miskolc talán legkedveltebb részén, Miskolctapolcán. A 260nm 3 szinten oszlik meg. Legalul 60nm, emelet 100nm és tetőtér 100nm. A munkálatok a felújításhoz már elkezdődtek, a víz- és szennyvíz vezetékezés már be van építve, a padlófűtés csövezése készen van, már csak a kazánt kell rákötni, az elosztók is beépítésre kerültek, illetve számos alapanyag a helyszínen található a befejezéshez. Ritka ezen a részen az eladó ingatlan, főleg az ilyen szép, időtálló stílusú. [...]”

Fotó: blog

További remek lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!