Ingatlanajánló

2024.02.24. 08:00

Ez nem csak egy ingatlan, inkább egy életérzés

Megannyi vár, várrom, számtalan pincészet és étterem, a Bodrog és a Tisza lenyűgöző élővilága és további számtalan felfedezni való - ez az élménykavalkád mind az öné lehet, ha beköltözik ebbe a panorámás tarcali ingatlanba. Mindemellett, ez a vidéki borturizmus központjában elhelyezkedő nyaraló kiadható, ezáltal üzleti lehetőséget is rejt.


"Vinum regnum rex vinorum" mondta XIV. Lajos Tokaj-hegyalja kincséről a tokaji borról. Ez a kijelentés ma már sokkal többet rejt magában, mint a híres borvidék aranyszínű alkoholos kincsét. Ez egy életérzés, ahol az ÁLDÓ Krisztus Szobor, a megannyi vár, várrom, a számtalan pincészet, étterem a Bodrog és a Tisza lenyűgöző élővilága és további számtalan élmény és felfedezni való várja az idelátogató pihenni, kikapcsolódni vágyó turistákat. 

Ez az élmény pedig most az ÖNÉ lehet. Egy nívós, panorámás hétvégi házat, nyaralót kínálunk megvételre, mely kiváló befektetés, akár üzleti lehetőséget rejt magába.

Az ingatlan további jellemzői:

- Tarcalon a Keresztúri úton találhat számos pincészethez közel a Bodrogkeresztúr felé vezető festői szépségű út mellett

- a földszint, emelet, tetőtér beépítéses épület jelenlegi formáját 2023-ban nyerte el,

- modern első osztályú anyagok kerületek felhasználásra

- a földszinten egy járólappal burkolt akár garázsként is használható helyiség található

- az emeleten az épület észak-keleti oldaláról a főbejárat az előszobába nyílik, ahol

- egy amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, fürdőszoba várja a leendő tulajdonost

- a tetőtérben egy további szoba, fürdőszoba található

- az épület szigetelt, a fűtésről okos vezérléssel kombinált modern kondenzációs gázkazán gondoskodik

- a biztonságot távfelügyeletre köthető raisztó, távolról is elérhető kamerarendszer biztosítja

Jöjjön el és nézze meg ezt a nagyszerű lehetőséget. Az ingatlan első osztályú kikapcsolódást nyújt a leendő tulajdonosnak, de a vidéki borturizmus központjában elhelyezkedő nyaraló kiadható, ezáltal üzleti lehetőséget rejt magában.[...]”

További remek lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!