Infarktust kapott a rendõrségen, meghalt

Infarktust kapott az a férfi, aki február 10-én halt meg az emõdi rendõrkapitányságon. A hatósági boncolás állapította ezt meg, amelynek eredményét kedden közölték. A férfit vagyon elleni bûncselekmény miatt állították elõ.

A 39 éves férfi rosszullétre panaszkodott már akkor, amikor a rendõrség épületébe lépett. A mosdóba kéredzkedett, majd miután onnan kijött, összeesett, és a kiérkezõ mentõk sem tudták újjáéleszteni – mondta el a Független Hírügynökségnek Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendõrfõkapitányság szóvivõje kedden. A férfit vagyon elleni bûncselekmény miatt hallgatták volna meg a rendõrségen. A kihallgatásra azonban nem volt lehetõség. Azt, hogy milyen konkrét ügyrõl van szó, a szóvivõ nem árulta el.

A rendkívüli halálesetet közigazgatási eljárásban vizsgálta a miskolci rendõrkapitányság. A hatósági boncolás hátsófali infarktust állapított meg. A szóvivõ elmondta, mielõtt meghalt, a férfi arról panaszkodott a rendõröknek, hogy napok óta mellkasi fájdalmakkal küzd, de orvosnál nem járt.