Induló képzések 25 év alatti fiataloknak Borsodban

Akt.:
Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal az Ifjúsági Garancia Rendszerben megvalósuló munkaerő-piaci program keretében a 15-24 év közötti szakképzetlen fiatalok számára folyamatosan indít szakmát, illetve képzettséget adó tanfolyamokat.

Cél, hogy javuljon a fiatalok munkaerő-piaci helyzete és növekedjenek az elhelyezkedési esélyeik. A képzés díjának megtérítése mellett a fiatalok keresetpótló juttatásban és útiköltség támogatásban is részesülhetnek.

Az Ifjúsági Garancia Rendszerbe történő belépési pontok a járási hivatalok foglalkoztatási osztályai, ahol a részvételi lehetőségekről, a közeljövőben Miskolcon és a megye járásaiban induló képzésekről illetve a támogatásokról bővebb információ kérhető. A hivatalok elérhetőségei a http://borsod-abauj-zemplen.munka.hu honlapon találhatók.

– Póczos Nikolett, sajtóreferens, Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdet�s