Indul az „esküvős” szavazás

Miskolc – A hétvégén már lehet szavazni az észak-Magyarország Facebook-oldalán az esküvői fotókra.

Október végéig még mindig lehet jelentkezni az Észak esküvői fotópályázatára, amelyben a nevezők közül a legjobbnak bizonyuló pár egy kényeztető wellnessélményt és egy háromfogásos ínyenc ebédet kap ajándékba. A szavazóknak is érdemes lájkolni, ugyanis a voksolók között is kisorsolunk egy kétszemélyes ebédet.

Várjuk a további jelentkezőket

Ha 2013. január 1-je után kötöttetek házasságot és Borsod-Abaúj-Zemplén megye szülöttei vagytok, nincs más teendőtök, mint elővenni az esküvői albumot, kiválasztani a rólatok készült kedvenc képet és beküldeni a balint.szaniszlo@eszak.hu elektronikus postacímre. Beküldési határidő 2015. október 31. Ne feledjétek megírni a feleség és a férj nevét, a lakcímet, a telefonszámot, az e-mail-címet és a házasságkötésetek idejét.

A beérkezett első fényképszériát feltöltjük az erre létrehozott mappába az Észak-Magyarország facebookos oldalán. Nyerni úgy lehet, ha az Észak oldaláról sokszor megosztjátok a fotót, s minél több lájkot szereztek ismerőseitektől. Szavazni 2015. november 15-én éjfélig lehet.

ÉM