Indul a fűtés Miskolcon

Akt.:
Illusztráció - Indul a fűtés Miskolcon
Illusztráció - Indul a fűtés Miskolcon
Miskolc – A külső hőmérsékleti előrejelzések alapján, a Miskolci Hőszolgáltató Kft. Miskolc város területén közel 32.000 lakásban – köztük az Avasi városrészben is – beindítja a fűtést 2012. október 8-án.

A Meteorológiai Intézet előrejelzése alapján a külső hőmérséklet napi átlaga előreláthatólag 10 Co alatt marad, ezért a MIHŐ Kft. 2012. október 08-án (hétfőn) a kora esti órákban beindítja a fűtésszolgáltatást. Várhatóan a radiátorok a reggeli órákra felmelegednek.

Azon egyéb felhasználók, intézmények részére, akikkel a társaságnak erre vonatkozó megállapodása van, a fűtés automatikusan indul. Akik ilyen megállapodást nem kötöttek, a központi műszaki ügyeleten (3534 Miskolc, Gagarin u. 52. fax:533-153) a korábbi évek gyakorlatával azonos módon írásban kérhetik.

Azoknál az épületeknél, ahol a panelprogram illetve ÖKO program munkálatai még nem fejeződtek be, a MIHŐ Kft. nem tudja elindítani a fűtést, csak abban az esetben, ha a közös képviselő ezt készre jelenti.

Amennyiben a lakóközösségek a MIHŐ Kft-vel kötött megállapodástól eltérően nem igénylik a fűtésszolgáltatást, a közös képviselők illetve a fűtési megbízottak bármikor írásban kérhetik annak leállítását. (3534 Miskolc, Gagarin u. 52. fax:533-153)

A korábbi évek gyakorlatához igazodóan a MIHŐ Kft. a napközbeni fűtésszüneteltetéssel – az időjárás függvényében – élni fog annak érdekében, hogy a fűtési költség a lakóközösségek számára a lehető legalacsonyabb legyen.

– Pásztor Imre, Miskolc Holding Kommunikációs- és PR-vezető.

Címkék: , ,