Friss hírek

2009.03.13. 15:44

Holttest Dunakeszin - felgyújthatták az áldozatot

<p>Valószínűleg felgyújtották azt a férfit, akinek holttestét csütörtökön délután találták meg Dunakeszin, egy elhagyott részen. A testen égési sérülések voltak, a keresőkutya gyúlékony folyadék jelenlétét észlelte. Annyi biztos, hogy a férfit megölték: a pénteken elvégzett boncolás is ezt igazolta, a halál okaként pedig fulladást jelölt meg a szakértő.</p>

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a férfi, akinek a holttestét megtalálták, Dunakeszin lakott, bejelentett lakcíme és munkahelye is volt. A pénteken elvégzett igazságügyi orvos-szakértői boncolás megállapította, hogy a férfit megölték, a halál pontos okaként fulladást jelölt meg a szakértő. Az ügyben ezért emberölés miatt indult nyomozás.

A holttestet még csütörtökön találták meg Dunakeszin, a város főútja melletti egyik bokros területen. A testen égési sérülések voltak. A tűzvizsgáló elsődleges véleménye szerint feltehetően valamilyen gyúlékony anyag kerülhetett a férfira, ezt később a Kutyás Mentőszolgálat erre kiképzett kutyájának jelzése is megerősítette. A helyszínen nem tudta megállapítani az orvos-szakértő a halál okát, ezért boncolták fel pénteken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!