India legnagyobb magáncégének vezetőjét fogadta Orbán Viktor

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közzétett képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja Natarajan Chandrasekarant, az indiai Tata Csoport elnökét az Országházban 2018. szeptember 27-én.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közzétett képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja Natarajan Chandrasekarant, az indiai Tata Csoport elnökét az Országházban 2018. szeptember 27-én. - © Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs
Budapest – A magyar gazdaság fejlődéséről és szakemberek képzéséről, tapasztalatcseréjéről is egyeztetett csütörtök délután Orbán Viktor miniszterelnök és Natarajan Chandrasekaran, az indiai Tata Csoport elnöke az Országházban – tájékoztatta Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-t.

A megbeszélésen részt vett Varga Mihály pénzügyminiszter, valamint Palkovics László innovációs és technológiai miniszter is. Elhangzott: Magyarország gazdasági sikerei jó alapot biztosítanak arra, hogy mélyítsék az együttműködést India legnagyobb magáncégével, a Tata Csoporttal, amely az ipar számos ágazatában tevékenykedik a világ több mint 85 országában.

 A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közzétett képen Orbán Viktor miniszterelnök (j2) fogadja Natarajan Chandrasekarant, az indiai Tata Csoport elnökét (b2) az Országházban 2018. szeptember 27-én. Jobbról Palkovics László innovációs és technológiai miniszter (j), balról Varga Mihály pénzügyminiszter (b3). MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs ©

A vállalat 2013 óta a magyar kormány stratégiai partnere. A magyar szakemberek számára kiemelkedően hasznos a Tata Consultancy Services leánycég tanácsadó tevékenysége, illetve az általa szervezett üzleti képzési programok, amelyeket a jövőben is folytatni fognak – tájékoztatott a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

-MTI-