Így közlekednek a buszok az ünnepi hosszú hétvégén

Akt.:
Így közlekednek a buszok az ünnepi hosszú hétvégén
Így közlekednek a buszok az ünnepi hosszú hétvégén - © Fotó: mvkzrt.hu
Miskolc – A távolsági és a Miskolc városban közlekedő buszoknál is oda kell figyelni a négy nap alatt a menetrendekre.

Az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. menetrend szerinti helyi, regionális és országos besorolású autóbuszjáratai március 30-án, pénteken és április 1-jén, vasárnap munkaszüneti nap szerinti, március 31-én szombaton szabadnap szerinti, míg április 2-án, hétfőn a hét első munkanapját megelőző munkaszüneti nap szerinti menetrend alapján közlekednek. Április 3-án, kedden tanszünetes munkanap, a hét első munkanapja szerint, 4-én, szerdán munkanap, a hét első iskolai előadási napja szerint és csütörtöktől térnek vissza a rendes menetrendre az ÉMKK járatai.

Húsvéti közlekedés és bérletpénztára nyitvatartása az MVK-nál

2018. március 30-án, nagypénteken vasárnapi, illetve azon járatok esetén, melyeknél nincs külön vasárnapi menetrend a munkaszüneti napra érvényes menetrend szerint közlekednek az MVK járatai, kivéve a 44-es, 430-as, az ME és az ingyenes áruház járatokat, amelyek nem közlekednek. Tekintettel arra, hogy nagypéntek munkaszüneti nap, a 7-es és 21-es autóbuszok nem érintik az áruházakat. A Takata gyár kérésére a Búza térről 05:11-kor és a TAKATA-tól 06:15-kor induló 43-as közlekedik.

Március 31-én a szombati menetrend szerint közlekednek a villamosok és az autóbuszok, ez utóbbinál a 240-es járat kivételével, amely nem közlekedik.

Április 1-jén vasárnapi menetrend szerint közlekednek az MVK Zrt. járatai, kivéve:

 • a 44-es, a 430-as, az ME, továbbá az ingyenes áruházi járatokat, amelyek nem közlekednek.
 • a 7-es és 21-es autóbuszokat, amelyek ezen a napon sem érintik az áruházakat.
 • a Búza térről 05:11-kor és a TAKATA-tól 06:15-kor induló 43-as járatot, ami a gyár kérésére közlekedik.

Április 2-án vasárnapi menetrend szerint közlekednek a miskolci villamosok és autóbuszok, amely alól kivétel:

 • a 44-es, a 430-as, továbbá az ingyenes áruházi járatok, amelyek nem közlekednek.
 • a 7-es és 21-es autóbuszok, amelyek nem érintik az áruházakat.
 • a Búza térről 05:11-kor és a TAKATA-tól 06:15-kor induló 43-as járat, amely – a meghirdetettel ellentétben – közlekedik.

Március 30. – április 2. között az alábbi bérletpénztárak állnak az utasok rendelkezésére:

 • Tiszai pályaudvaron: 06:00-19:30 óra,
 • Búza téren: 06:00-19:30 óra,
 • Újgyőri főtéren: 07:00-14:00 óra,
 • Felső-Majláthon: 07:00-14:00 óra,
 • kizárólag március 31-én az Avas városközpontban és az Uitz Béla utcán: 07:00-14:00 óra között tartanak nyitva bérletpénztárak.

ÉM

Miskolc - Március 30-án, nagypénteken és április 2-án, húsvéthétfőn Miskolc MJV Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodája – Városház tér 8. –, és a Miskolc Holding Zrt., MIHŐ Kft. és MIVÍZ Kft. ügyfélszolgálati irodája – Szemere u. 5. – egyaránt zárva lesz. Fürdők, állatkert A Miskolctapolcai...

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Előreláthatóan a következő napokban az ünnepek előtt szokásos hosszabb sorállás várható. Az üzletek nyitva tartása a húsvéti időszakban a következők szerint alakul. Március 30. péntek: az üzletek zárva lesznek Március 31. szombat: szokásos rendnek megfelelő (egy...

Budapest - Változik a vonatok menetrendje a húsvéti hosszú hétvégén. Március 29-én a pénteki, 31-én és április elsején az ünnepnapi, 2-án a vasárnapi, 3-án pedig a szokásos munkanapi menetrend szerint közlekednek a vonatok - tájékoztatta a MÁV csütörtökön az MTI-t. A pénztárak előtti sorban állás...

Miskolc - Nem mindenhol, és nem minden napon kell fizetni a parkolásért a megyeszékhelyen. Április 2-án (Húsvét hétfő) a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő felszíni fizető várakozási területeken, és a Régiposta utcai parkolóházban díjmentes a parkolás, tájékoztatott a cég a h...Martintelep.
BOON.HU


hirdetés