„Ilyen síposokra van szükség, nem pedig holmi birka pásztorokra”

Akt.:
Illusztráció - „Ilyen síposokra van szükség, nem pedig holmi birka pásztorokra”
Illusztráció - „Ilyen síposokra van szükség, nem pedig holmi birka pásztorokra”
Miskolc – A labdarúgó megyei II. osztály Észak csoportjának 29. fordulójában három mérkőzést játszottak vasárnap.

Tiszalúc – Aszaló 0-0

Tiszalúc, 100 néző. V.: Füleki.

Tiszalúc Fónagy – Fekete, Horváth, Tóth, Tálas, Glonczi I., Petruska,
Glonczi R. (Kusper), Nótár, Balogh (Galamb), Glonczi K. Edző: Végső Zoltán.

Aszaló: Korály – Molnár, Sukály, Bari G., Burai (Krajnyék), Szász (Ádám I.), Ganyi, Meczkó, Ádám A. (Kiss), Bari M., Stefán. Edző: Ártim Csaba.

Jók: Fónagy (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. Korály, Ganyi. Ifi: 1-1

Végső Zoltán: – Nagyot küzdöttünk, sajnálom, hogy így alakult a mérkőzés. Sok helyzetet és egy 11-est is kihagytunk, sőt az utolsó percben meccslabdánk volt, de nem tudtunk vele élni. Aszalótól 4 pontot raboltunk, ez önmagáért beszél. Sok sikert nekik.

Ártim Csaba: – Jól küzdő csapat otthonában sok helyzetet kihagytunk, így nem sikerült a 3 pontot megszerezni. Jó játékvezetés.


Parasznya – Bódvaszilas 4-1 (2-0)

Varbó, 100 néző. V.: Molnár G.

Parasznya: Kovács – Dorogi (Prodán), Szurdok (Váradi), Nagy, Szentidai, Bobcsák, Miskovics, Titkó (Hegedüs), Illés, Apostol, Staviarszky (Éliás). Edző: Bodnár József.

Bódvaszilas: Bubenkó D. – Rémiás, Varga L., Bubenkó Á., Galicza, Bári K., Bárczi, Kalász, Varga R., Bodnár, Bári L. (Kertész). Edző: Nagy Attila

G.: Szurdok (3, Nagy, ill. Kalász. Jók: az egész csapat, ill. mindenki. Ifi: 2-3.

Bodnár József: – Tartozásunkat visszaadtuk. Szilason sem nőnek a fák az égig, ahogy Parasznyán sem. Van még két forduló remélem, hogy a játékosaim is tisztában vannak ezzel. Köszönjük a Varbó szíves vendéglátását. Ez volt sorozatban a 13. győzelmünk pályaválasztóként.

Nagy Attila: – Fiatal csapatom helytállt a bajnok ellen. Ezen a szinten azonban a játékvezetésnek is fel kéne nőni a feladathoz.


Szalonna – Sajóvámos 14-6 (10-4)

Szalonna, néző. V.: Rendek.

Szalonna: Mida S. – Váradi, Lakatos, Mida A., Hankó, Káló, Kertész A., Horváth, Kalocsai I., Csemer, Kálló (Kalocsai R.) Edző: Kertész Attila.

Sajóvámos: Szendi – Varga, Körtvélyesi, Husonyicza, Hunyadi, Sugár, Leskó, Csikós, Paszternák, Lövei (a vendégek tíz fővel álltak ki.) Edző: Sugár Szabolcs.

G.: Kertész A. (10), Mida, Káló, Kálló, Csemer, ill. Leskó (4), Csikós, Paszternák. Jók: Kertész A.(a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. Leskó. Ifi: 11-1.

Kertész Attila: – Ilyen arányban is megérdemelt győzelem a rendkívül sportszerű vendégek ellen. Köszönöm az MLSZ-nek, hogy egyik edzőkollégám szavait fontolóra vette és ilyen játékvezetőt küldött a mérkőzésre. Ilyen síposokra van szükség, nem pedig holmi birka pásztorokra.

Takács Gábor elnök: – A mai napon egy komoly sportágból sikerült kabarét csinálnunk. Nem elsősorban azoknak, akik ma játszottak, hanem azoknak, akik nem jöttek el. Megtehettük volna, hogy sérültekre hivatkozva korábban véget vetünk a szenvedésünknek, de akkor Kertész Attila nem léphetett volna ekkorát a gólirályi cím felé. Gratulálok a sportszerű hazaiaknak.


A Mucsony visszalépése miatt a Dédestapolcsány szabadnapos volt.

ÉM