Ilyen időket élünk…

Budapest – Piros-fehér-zöld lobogókból szeretne minél többet látni március 15-én Rogán Antal, az V. kerület polgármestere.

A fideszes politikus a Népszabadságnak adott interjújában beszélt arról is, hogy az árpádsávos zászlókról szóló vitákba már belefáradt. A polgármester egyébként részt vesz a nemzeti ünnepen a Fidesz rendezvényén csakúgy, mint a főváros ünnepségén.

Rogán Antal az interjúban elmondta, hogy ő polgármesterként minden óvintézkedést megtett a belvárosiak biztonságáért. Térfigyelő-kamerák pásztázzák majd a kerületet, telefonos ügyfélszolgálat várja a bejelentéseket az esetleges atrocitásokról, és az építési törmeléket is mindenhonnan elszállítják.

A politikus beszélt arról is, hogy a fideszes polgármestereken óriási felelősség van. Hiszen be kell bizonyítaniuk, hogy ha a párt lehetőséget kap a kormányzásra, akkor a mostani vezetéshez képest másként és jól tudja majd tenni a dolgát.

Rogán Antal szerint egyébként a Fideszben formálódik egyfajta új generáció. Nem életkori értelemben, hanem ők egy kicsit modernebb felfogást vallanak a politikáról, mint elődeik.