Magyarország

2011.08.25. 18:15

Hármas karambol Szentes közelében - hét sérült

Szeged (MTI) - Heten megsérültek, amikor három személygépkocsi összeütközött Szentes és Csongrád között a 451-es úton csütörtök délután - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

Szeged (MTI) - Heten megsérültek, amikor három személygépkocsi összeütközött Szentes és Csongrád között a 451-es úton csütörtök délután - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. Ketten súlyos, öten - köztük egy hároméves és egy ötéves gyerek -  könnyebb sérülést szenvedtek.  Egy Szentes felől Csongrád irányába tartó autó a tiszai strandnál lévő felüljárónál balra akart kanyarodni, amikor egy gépkocsi hátulról belerohant, és átlökte a szemközti sávba, ott összeütközött egy érkező járművel - mondta Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A sérülteket a mentők kórházba szállították - közölte a százados. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat rendőrök irányítják - tudatta a szóvivő.

-MTI-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!