BOON - PR cikk

2015.09.15. 08:23

Amiért kérjük a garanciát villanyszereléskor

<p class="western" align="left">A villanyszerelés attól függetlenül szükségessé válhat, hogy új vagy régi ingatlanban élünk.

Ne kockáztassunk!

A ház körül egy sor olyan feladat merülhet fel, melyeket szakértelem hiányában is meg tudunk oldani. A villanyszerelés nem ilyen! Nem csak a konkrét vezetékekkel adódó problémák esetében ajánlott profit hívni, hanem akkor is érdemes tárcsázni a szakember számát, ha égett szag, füst észlelhető, vagy valamilyen elektromos berendezéssel akad gond. Néha egészen bagatell dolgok is vezethetnek súlyos helyzethez. A falból kilógó konnektor minden egyes használat során veszélyt jelent, a pislákoló lámpa hátterében az áramingadozástól kezdve a vezetékekkel adódó problémákig számos hibalehetőség állhat.

Ha új berendezést vásárolt, mely beszerelést igényelne, akkor sem célszerű házilag kísérletezni, hiszen a bojler vagy a mosogatógép beszerelésekor jól jön a segítség. Hasonló a helyzet a meghibásodások kijavításával, ugyanis sokszor speciális alkatrészekre van szükség, melynek beszerzését jobb, ha profira bízzuk. A helytelen bekötés, a szerelés közbeni figyelmetlenség, vagy a nem megfelelő eszközhasználat mind veszélyhelyzetet teremtenek a lakásban, s ennek levét akár szeretteink is megihatják. A Doktorvillany villanyszerelés kapcsánrendszeresen felhívja a figyelmet arra, hogy a biztonság elsődleges szempont!

Villanyszerelés új és régi házak esetében

A villanyszerelő munkájára nem csak a hétköznapi javítások esetén lehet szükség, hanem komplett rendszer kiépítése során is. Építkezés során elsősorban a megrendelő igényei alapján kerül kiszámításra, hogy mennyi lesz a villanyszerelés számla végösszege. Kalkulálni kell azzal, milyen berendezéseket, milyen teljesítménnyel szeretne majd az ingatlantulajdonos használni, hány fogyasztási pontra lesz szükség. A rögzítés, a vezetékek behúzása mellett a szerelvényezés, az aljzatok és kapcsolók bekötése is fontosak, hiszen csak így állhat teljes biztonsággal a rendszer a használók rendelkezésére.

Régi ingatlanok esetében fordulhat elő, hogy az elektromos hálózat felújításra szorul. ilyenkor áthúzás vagy teljes újracsövezés is történhet, s mivel nagy munkálatról van szó, korántsem mindegy, mennyibe kerül majd az egész. A várható költségek mellett azonban mindig ajánlott odafigyelni arra, hogy kire bízzuk a munkát. A legjobb szakemberek magától értetődően vállalnak garanciát az elvégzettekre. Ha tehát kedvező árakkal találkozunk, de nem jár hozzá a garancia jelentette biztonság, az mindenképpen elgondolkodásra ösztönöz.

A garancia a megbízhatóság jele!

Ha szakemberválasztásról van szó, akkor hajlamosak vagyunk kizárólag az árak alapján dönteni. Mivel azonban az otthonunkhoz tartozó rendszerekről és azok biztonságáról van szó, így érdemes az anyagiakon túl egyéb szempontokat is mérlegelni. Az évek óta a villanyszerelés területén tevékenykedő szakember nem véletlen maradt meg a szakmájában ennyi időn keresztül, ugyanis az ügyfelek elégedettsége jelenti a garanciát arra, hogy hosszú távon is lesznek megrendelések, munkák.

Villanyszerelés kapcsán is igaz az, hogy sokszor ajánlások útján jut el az elérhetőség egyik háztartásból a másikba. A személyes ajánlás mellett azonban az elvégzett munkáért vállalt garancia is olyan érv, mely megingathatatlanul alátámasztja a hozzáértést és a profizmust.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!