Friss hírek

2009.06.09. 08:31

Feljelentik Katona Tamás államtitkárt - Magyar Hírlap

<p>Feljelentést tesz az UD Zrt. Katona Tamás, a pénzügyi tárca államtitkára ellen - írja a Magyar Hírlap. Katona a parlament hétfői ülésén Répássy Róbert fideszes képviselő interpellációjára adott válaszában a lehallgatási botrányba kevert biztonsági cégről azt mondta, hogy politikai megrendelésre figyelt meg képviselőket.</p>

Répássy Róbert azt kérdezte, jó kezekben vannak-e a nemzeti vagyonkezelő munkatársainak személyes adatai azok után, hogy a vagyonkezelő humánpolitikai és koordinációs főigazgatóját, Szilvásy György volt titokminisztert az UD-üggyel összefüggésben hivatalos személyként, folytatólagosan elkövetett, különleges személyes adattal való visszaéléssel gyanúsította meg az ügyészség.

Futó Barnabás, a cég jogi képviselője a lapnak kijelentette, hogy a minden alapot nélkülöző kijelentés nyomán nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt feljelentést tesznek az államtitkár ellen. Az ügyvéd arról is beszélt, hogy a kilenc hónapja elrendelt nyomozás alatt eddig senkit sem gyanúsítottak meg azokkal a bűncselekményekkel, melyeket vélelmezve a vizsgálatot megindították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!