Bulvár, celeb

2010.07.26. 17:57

A 14 legrövidebb Hollywood-i házasság

<p>A celebházasságok sokszor tiszavirág életűek. Akadt, aki csupán 6 órán át bírta elviselni a házasság kötelékét, míg voltak, akik néhány hónap után indították el a válópert.</p>

A rövid életű frigyeknek általában már a kezdetén meg lehetett jósolni a végeredményét. Gyakran hirtelen fellángolásból, néhány hét ismertség után, vagy éppen alkoholos befolyásoltság alatt mondták ki a boldogító igent kedvenc sztárjaink.

A bulvársajtó természetesen azonnal ráveti magát a legkisebb botrányra is, így első kézből értesülhetünk az álompárok mindennapi gondjairól, örömeiről és sokszor viharos szakításaikról.

A 14 legrövidebb celebházasság

Rudolph Valentino és Jean Acker
Házasságuk időtartama: 6 óra. A XX. század elején népszerű dél-olasz születésű Rudolph Valentino egyik meggondolatlan, heves döntése volt ez a házasság. Még a nászutas lakosztályig sem jutott el a színészházaspár, amikor ráeszméltek, mekkora hibát követtek el.

Britney Spears és Jason Alexander
Házasságuk csupán 2 napig tartott. A popsztár egy véletlen találkozásnak „köszönhette” rövid életű házasságát. Gyermekkori barátjával Las Vegas-ban futottak össze, és talán a hely atmoszférájában volt valami, vagy némi alkohol hatására egy hirtelen elhatározástól vezérelve összeházasodtak. A frigyet 55 óra elteltével semlegesítették.

Carmen Electra és Dennis Rodman
9 napig bírták a házasság béklyóit. Első ránézésre ideális párnak tűntek, a Baywatch szexi bombázója és a rosszfiú NBA-sztár tökéletesen mutattak egymás mellett. Az esküvő után alig több mint egy héttel mégis úgy döntöttek, mindkettőjüknek jobb, ha egymás nélkül élik az életüket. Rodman alkoholos befolyásoltságra hivatkozott az összeházasodást illetően, míg Carmen nem kezdett bele a magyarázkodásba.

Mario Lopez és Ali Landry
Frigyük csupán 2 hétig tartott. A pár 6 év együtt járás után fogadott egymásnak örök hűséget a romantikus Puerto Vallartán. A válópert a hölgy adta be, miután „megdönthetetlen bizonyítéka” volt újdonsült férje hűtlenségére.

Ethel Merman és Ernest Borgnine
Mindössze 4 hétig bírták férjként és feleségként. A tény, hogy mindkettőjüknek legalább két-két sikertelen házasság volt a háta mögött, nem akadályozta meg őket egy újabb próbálkozásban. A Broadway ünnepelt sztárja és az Oscar-díjas színész kapcsolata érdekes módon a nászút alatt ment tönkre. A féltékeny férj azért hagyta el aráját, mert nem bírta elviselni, hogy a nő sokkal népszerűbb nála.

Chris Kattan és Sunshine Tutt
Házasságuk csupán 8 hétig tartott. Hiába a romantikus esküvő: a Diszkópatkányok sztárja és modell kedvese két hónap után bejelentették a nyilvánosságnak válási szándékukat. Az okokat csak találgatták az újságírók.

Lisa Marie Presley és Nicolas Cage
Cage nem örülhetett sokáig feleségének, 3 hónap múlva már el is váltak. Elvis lányának amúgy sem erőssége a holtomiglan-holtodiglan életérzés: Michael Jacksonnal is csak 9 hónapig tartott a házassága, így nem csoda, hogy a Nicolas Cage oldalán még addig sem maradt. Lisa Marie ez utóbbi frigyet később óriási hibának nevezte. Talán, ha nem kelnek egybe az első adandó alkalommal, tovább is húzhatták volna…

Renée Zellweger és Kenny Chesney
Az ő frigyük sem tartott sokáig, 4 hónap múlva váltak el. A színésznő és a country énekes szerelme az első pillanattól valószerűtlennek tűnt, 2005-ös esküvőjük megdöbbentette a közvéleményt. Amilyen sebesen jött, olyan gyorsan vége is lett a házasságnak. A kapcsolat megromlását a kommunikáció hiányával magyarázták.

Bradley Cooper és Jennifer Esposito
Ugyancsak 4 hónapig bírták egymás mellett: miután bejelentették válásukat a nagyközönség előtt, kiderült, hogy már azt megelőzően is jó ideje külön éltek.

Jennifer Lopez és Cris Judd
Házasságuk 4 hónapig tartott. A szexi énekesnő 2001-ben ment hozzá koreográfusához. Jennifer pár héttel a szakítás előtt még azt nyilatkozta: „Cris szerelmén kívül nincs másra szükségem”. Egyikük sem búslakodott sokáig a szakítás után. Míg a férfi markát 15 millió dollár ütötte, addig Jennifer már a következő férfit hálózta be, Ben Affleck-et.

Colin Farrell és Amelia Warner
Lepapírozott boldogságuk 4 hónapig tartott. Az ír szépfiú sosem tűnt olyannak, aki könnyen viselné a kötöttségeket, ezért is lepődött meg mindenki, amikor Bora Borán elvette 19 éves szerelmét. A házasság felbontásánál nagy szerencséjük volt, ugyanis a nász jogilag eleve érvénytelen volt.

Sophia Bush és Chad Michael Murray
Házasságuk csupán 5 hónapig működött. A fiatalok között túl hamar lobbant lángra a szerelem, mert az elválás mindkettőjüket megviselte. „Úgy érzem, összetörték a szívem” – nyilatkozta később Sophia.

Drew Barrymore és Tom Green
Az eleve hálálra ítélt házasságuk 5 hónapig tartott. Az esküvő után nem sokkal Tom Green-nél hererákot állapítottak meg, majd később egy tűzvész során Drew otthona is odaveszett. Szerelmük nem bírta ki a tragédiákat.

Shannen Doherty és Ashley Hamilton
Ők sem érték meg az együtt töltött fél évet, 5 hónap után mondtak búcsút egymásnak. A Beverly Hills 90210 üdvöskéje mindössze két hét ismerettség után kelt egybe udvarlójával. A románcnak az vetett véget, amikor az ifjú férj azzal vádolta meg nejét, hogy az fegyverrel hadonászva fenyegetőzött.
Forrás: www.nana.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!