Magyarország

2011.05.06. 16:49

Templomi szarkát fogtak a rendőrjárőrök Balassagyarmaton

<p>Salgótarjáni templomi szarkát fogtak el a rendőrjárőrök Balassagyarmaton. A hatvanéves hajléktalan után március óta nyomoztak, akkor lopott el a nógrádi megyeszékhely egyik templomának sekrestyéjéből egy táskát.</p>

Lászlók Nóra, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a Független Hírügynökségnek elmondta: a sekrestyéből ellopott táskában a tulajdonos több okmányát, pénzét és mobiltelefonját tartotta, miután a tolvajt azonosították, ellene elfogatóparancsot adtak ki. Csakhogy mire Balassagyarmaton a férfit előállították, addigra már több bolti lopást is a rovására írhattak. A nyomozás adatai szerint ugyanis a nehéz anyagi körülmények között élő idős hajléktalan férfi pénzkéregetéssel és lopásokkal javított helyzetén. A bűncselekmények elkövetését elismerte, jelenleg szabad lábon várhatja meg az ellene indított eljárások végét - tette hozzá a megyei főkapitányság sajtóügyeletese.

-Független Hírügynökség-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!