Illegális bevándorlás – Még mindig tüntetnek a bevándorlók a Keleti pályaudvar előtt

Budapest, 2015. szeptember 1. Illegális bevándorlók demonstrálnak Budapesten, a Keleti pályaudvar előtt 2015. szeptember 1-jén, miután a rendőrség nem engedte felszállni őket a Németországba induló vonatra.
Budapest, 2015. szeptember 1. Illegális bevándorlók demonstrálnak Budapesten, a Keleti pályaudvar előtt 2015. szeptember 1-jén, miután a rendőrség nem engedte felszállni őket a Németországba induló vonatra. - © MTI Fotó: Balogh Zoltán
Budapest, 2015. szeptember 1., kedd (MTI) – Továbbra is tart a migránsok tüntetése a Keleti pályaudvar előtt; az indulatokat az váltotta ki, hogy kedden a hatóságok lezárták az állomást és mindenkit kitereltek – adta hírül az M1 aktuális csatorna.

Az M1 esti híradójában elhangzott: a reggeli állapotokhoz képpest egy kicsit csökkent az illegális bevándorlók száma a pályaudvar előtt.

A Keleti pályaudvar környékén komoly fennakadást lehet tapasztalni a közúti forgalomban a tüntetések miatt.

A MÁV délutáni közleménye szerint már újraindult a vonatforgalom, viszont a hatóságok csak a megfelelő úti okmánnyal és – szükség esetén – vízummal rendelkezőket engedik felszállni a Nyugat-Európába közlekedő vonatokra.

– MTI –