Helyi közélet

2015.10.16. 19:21

Már megint Miskolcon „cirkuszolnak” Richterék

Miskolc - Vadonatúj műsorral érkezik a világhírű lovas­akrobata és csapata.

Miskolc - Vadonatúj műsorral érkezik a világhírű lovas­akrobata és csapata.

Miskolcon vendégszerepel október 21-e és november 1-je között a Richter Flórián Cirkusz. Vadonatúj, fantasztikus műsorukat a három és fél méter magas muránói kristálycsillár alatt mutatják be, amit Sandra, az elefánt kapcsol fel!

Az idomítás csodái

A 32. Monte-Carlói Nemzetközi Cirkuszfesztivál Arany Bohóc-díjjal kitüntetett lovas­akrobatája, Richter Flórián ez alkalommal 8 fekete holland fríz lóval és 8 arab telivérrel érkezik és mutatja be hihetetlen pontossággal összehangolt produkcióját.

Roger Moore helyett lovakkal láthatjuk Sandrát, a világhírű indiai elefántot is, aki 1983-ban az Octopussy című James Bond-filmben játszott együtt a sármos színésszel. A legújabb műsorban 8 gyönyörű fekete holland fríz lóval lép fel a „termetes hölgy”.

És még mindig lovak: Rich­ter Flórián gyermekei, a 14 éves Kevin és a 9 éves Ange­lina is vadonatúj lovasakrobata-produkcióval készülnek.

Tüzes, dél-amerikai ritmusban táncol négy bengáli tigrisével a manézsban Carlos Bresciani.

Légies könnyedség a kupolában

Nem cirkusz a cirkusz akrobaták nélkül. Jól tudják ezt Richterék is, így többek között négy gyönyörű fiatal lány – a Baross Imre Artistaképző növendékei – lélegzetelállító bungee jumping és carussel produkciójával kápráztatja el a nézőket. A 7 tagú Alexander csoport tagjai mindent tudnak: szaltózni, repülni, „tornyot építeni”, és mindezt jókedvűen teszik.

A román csoport után egy kubai artista érkezik, aki a haján lógva mutatja be műsorát. És persze nem hagyják otthon a bohócot és a pónikat sem!

ÉM


Kedvezményes jegyek az első előadásra

2015. október 21 – november 1., a József Attila utcai Auchan és Decathlon között.

Az előadás kezdete: hétfőtől péntekig 18 óra, szombat 15 és 18 óra, vasárnap 11 és 15 óra.

Az Észak előfizetői két főre szóló belépőjegyeiket az október 21-i, 18.00 órakor kezdődő előadásra 6000 helyett 3000 forintért vásárolhatják meg munkanapokon 8.00-tól 15.00 óráig az Észak szerkesztőségében (Miskolc, Zsolcai kapu 3.).

A kedvezményes árú belépőjegyek korlátozott számban kaphatók!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában