Helyi közélet

2015.04.09. 14:21

Árveréssel fűszerezik a régiségvásárt Ózdon

Ózd - A befolyt összeget az Ózdi Közbiztonságért Alapítvány javára ajánlják föl a rendezők.

Ózd - A befolyt összeget az Ózdi Közbiztonságért Alapítvány javára ajánlják föl a rendezők.Márciusban sikeresen tartották meg az első régiségvásárt Ózdon, ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy minden hónapban ellátogatnak az észak-borsodi városba. Most vasárnap ismét korabeli használati tárgyakkal és ritkaságokkal telik meg az ózdi piac területe. A vására hajnali öt órától egészen délután négyig tart, amelyre az állandó árusok mellett ismét várják a helyiek jelentkezését is.

A nap programját egy jótékonysági árverés is színesíti, amellyel a helyi közbiztonság megszilárdítását segítik.

- Azok a tárgyak kerülnek majd kalapács alá, amelyeket az árusok felajánlanak erre a célra – árulta el a részleteket Csalavári József, a régiségvásár főszervezője. – Szeretnénk segíteni, a befolyt összeget az Ózdi Közbiztonságért Alapítvány javára ajánljuk föl. Bízom benne, hogy déli 12 órakor, az árverés idején sokan leszünk együtt, ez a hangulatos programelem pedig valóban egy kis színt visz majd az egyébként is különleges hangulatú vásárba. A felajánlásokat délelőtt 10 órától lehet majd megtekinteni, így mindenki eldöntheti, hogy a tárgyak közül mire tartana igényt.

Csalavári József hozzátette: márciusban nagyszerű tapasztalatokat szereztek Ózdon, ezért vélhetően rendszeresen visszatérnek majd a városba. A tervek szerint minden hónap második vasárnapján tartják majd meg a régiségvásárokat.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában