Ikerszamarak születtek

Ikerszamarak születtek
Csak két százalék esély volt rá, de mégis megtörtént. Keksz, a szamár ikreknek adott életet a Misina állatotthonban. Különleges szülés volt, a kicsinyek egészségesen jöttek a világra.

Arra azonban, hogy életben maradjanak még annyi esély sem volt, hogy világra jöjjenek. A két kis csacsi azonban nem törődik a statisztikával, már tíz naposak és köszönik, jól vannak.

A két kis jószág szeret a szalmában üldögélni, ha azonban felállítják őket, egyből éhesen az anyjukat keresik. Kekszet – azért hívják így, mert imádja a kekszet – kicsit megviselte a nem mindennapi ellés, de már jól van, féltőn óvja a két kis szamarat, egy kancát és egy csődört.


Nézze meg a kedves képeket itt >>>

Különlegesek, mint az anyjuk. Keksz ugyanis évekig egy családnál élt, akik azért adták be az állatotthonba, mert éjszakánként bement a házba és lerángatta gazdáiról a takarót. Csak akkor hagyta abba, ha kapott egy kis kekszet. A kicsinyeknek egy-két hét múlva névadót is tartanak. Egyelőre még az ötletelés folyik, de a legnyerőbbnek a Piskóta és a Marcipán tűnik.

Címkék: