Esküvői fotópályázat 2019

2019.10.07. 16:00

Törött parafadugó és hosszadalmas homoköntés

Megannyi megható, érzelmes, vicces vagy romantikus képet és történetet ismerhettünk meg a 2018-as pályázat során, ezért úgy döntöttünk, hogy nem maradhat el a folytatás. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült esküvői képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ. Ezúttal az Ivánkó házaspárral ismerkedhetünk meg.

Zöldi Anikó

Fotó: Puskas Tibor

Laura és Mihály 2013-ban ismerkedett meg. Laura egy bölcsődében dolgozott kisgyermeknevelőként, párja pedig akkoriban abban a bölcsiben volt szakács tanuló. Misi mindig mosolyogva szolgálta ki kedvesét, és egy idő után elkezdtek beszélgetni és jobban megismerni egymást, randiztak, és kialakult köztük a szerelem is.

Mihály elhatározta, hogy szeretné szerelmével összekötni az életét. 2017 májusában Galyatetőre mentek wellneszezni. Vacsorára asztalt foglaltak, majd mikor már az asztalnál ültek, megszólalt a Yiruma River Flows In You száma, Misi térdre ereszkedett, és feltette a nagy kérdést Laura számára, a válasz csakis az igen lehetett.

Idén májusban volt az esküvőjük Egerben a Hunguest Hotels Flórában. Az esküvői fotózás helyszíne egy nagyon kedvelt hely, az egri Érsekkert volt. A több száz kép közül ez az egyik legkedvesebb fotó számukra, egy érzelmes pillant, hiszen ekkor látták meg először egymást a menyasszonyi és a vőlegényi ruhákban.

Az esküvőjük egyik legemlékezetesebb és legviccesebb pillanata a polgári szertartás alatt történt az úgynevezett homok ceremónia alatt. Misi beletörte az üvegbe a parafadugót, és így elég hosszadalmasra sikerült a homok egybeöntése.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában