Így teremthetsz méltó körülményeket az edzéshez az élsportolóid számára

Akt.:
Így teremthetsz méltó körülményeket az edzéshez az élsportolóid számára
A magyar sportélet kiemelt figyelmet érdemlő szereplői a sportegyesületek. Ezek a szervezetek teremtik meg az alapot élsportolóink számára a versenyekre való eredményes felkészüléshez és a folyamatos fejlődéshez. A rendszeresen sportolók itt élik mindennapjaik szerves részét, azonban sokszor sajnos nem adatik meg számukra egy olyan környezet, amely az optimális eszközöket és a teljesítményükhöz méltó felkészülési feltételeket biztosítaná.

Büszkeséggel tölt el bennünket, amikor a különböző világversenyeken vagy az olimpián megverjük a szerbeket egy vízilabda mérkőzésen, amikor vezetik az éremtáblát a kajakosaink, vagy ha az összes kategóriában az úszóink nyernek. Jó érzés, amikor felcsendül a magyar himnusz és láthatjuk felállni azt az embert vagy csapatot, akiért az egész este folyamán szurkoltunk. Szomorú tény azonban, hogy legtöbb sportolónknak külföldre kell menni ahhoz, hogy eredményesen felkészüljön és elérje sikereit, mert itthon sok esetben nem tudjuk a megfelelő kondíciókat biztosítani a jövő generációjának a fejlődéshez.

A magyar sportélet alapköveinek számító sportegyesületek létesítményeiben gyakran olyan körülmények uralkodnak, mintha 30 évvel visszarepülnénk az időben. Nincs keret a felújításra és az erősítéshez szükséges gépek beszerzésére. S ez nem csak a sportolók hétköznapi közérzetére van hatással. A győzelem gyakran tizedmásodperceken múlik. És hasonló kvalitású, motiváltságú sportolók esetén ez a pár tizedmásodperc nagyon is múlhat azon, hogy milyen körülmények között, milyen gépekkel végzik a felkészülést.

Éppen ezért a Mánia Fitness Kft. kiemelt figyelmet fordít ezen létesítmények megfelelő működésére. A hazánkban egyedülálló módon 14 év tapasztalattal rendelkező vállalat olyan professzionális gépeket kínál sportolóiknak, amelyek ergonómiailag tökéletes mozgástartományt biztosítanak az edzés közben, amelyek rendszeres használata során könnyen követhető a teljesítmény növekedés, és amelyek megfelelő feltételeket biztosítanak a maximum eléréséhez.

A Mánia Fitness kínálatában egyaránt megtalálhatók a prémium minőségű, a felújított, valamint a használt fitnesz és edzőtermi gépek is. Ezen kívül szolgáltatásaik közé tartozik, a fitness gépek szervizelése, javítása és karbantartása. Ügyfeleiknek támogatást nyújtanak a sportlétesítmények életében megjelenő trendek megértésében és legoptimálisabb lereagálásában, legyen szó akár egy komplett fitnesz központ felszereléséről vagy néhány kiváló minőségű futópad és erősítő gép beszerzéséről. Ezen felül a megfelelő finanszírozási forma megtalálásban is segítik őket.

Amennyiben kifejezetten profi élsportolók igényeinek kielégítéséről van szó, a Mánia Fitness olyan gépeket tud ajánlani, melyek használata igazi kuriózumnak számít a hazai sportéletben, a teljesítménynövekedésben és az állóképességfejlesztésben pedig utolérhetetlen. A CORE HEALTH & FITNESS StairMaster® „high intensity” gépparkja minden olyan sportolónak a legjobb választás, aki a maximumot szeretné kihozni magából.

– PR cikk –

Címkék: ,