Így szurkolok én a foci-vb helyszínén! – Az Észak és a BOON fotóbeküldő játéka

Akt.:
Így szurkolok én a foci-vb helyszínén! – Az Észak és a BOON fotóbeküldő játéka
Miskolc – Várjuk azon Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szurkoló/szurkolók fényképét (lehet szelfi vagy hagyományos beállítású digitális fotó, egyszereplős vagy csoportkép), akik a 2018-as labdarúgó világbajnokság valamely helyszínén szurkolnak és szívesen viszont látnák a fotójuk az Észak-Magyarország hasábjain, a digitális Északon és a Borsod Online oldalán.

Amennyiben egy fotón többen is szerepelnek, úgy minden résztvevőnek hozzájárulását kell adnia a fotó beküldéséhez. E hozzájárulások meglétét a fotót feltöltő személy a játékszabályok és az adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával jelzi a szervező felé.

A fénykép feltöltésével a játékos, illetve a fotón szereplők kifejezetten hozzájárulnak a beküldött fotó és az azon szereplők neveinek (lakóhelyének – település) alábbi felületeken történő publikálásához: Észak-Magyarország napilap, www.eszak.hu, www.boon.hu, az Észak Facebook-oldala, Borsod Online Facebook-oldala.

Egy játékos egy helyszínről csak egy képpel jelentkezhet.

A fotókat beküldők között a játék végén 3 darab negyedéves digitális Észak előfizetést sorsolunk ki véletlen-szám generátor segítségével.

Ha a versennyel kapcsolatban bármilyen kérdése van, írjon a verseny@eszak.hu címre.