Így készül az animáció – a Miskolci Galériában

Akt.:
Miskolc – A jövő héten kezdődő miskolci nemzetközi filmfesztiválhoz kapcsolódnak a Miskolci Galériában esedékes programok.

Szeptember 13-án, délután 5 órakor a – METU Film-Körkép – A Budapesti Metropolitan Egyetem Animáció Szak bemutatkozó kiállítását Csáki László Balázs Béla-díjas animációs filmrendező, a METU oktatója nyitja meg.

Szeptember 14-én, délután 2-től 5-ig és 15-én, reggel 9-től délután 5-ig „Anima Verité” címmel animációs workshop lesz a Budapesti Metropolitan Egyetem Animáció mesterszak elsőéves hallgatói részvételével és Csáki László animációs filmrendező vezetésével, a kiállítás terében és a galéria udvarán. Az érdeklődő közönség itt bepillanthat a műhelymunkába.

Szeptember 15-én, délután 5 órakor kezdődik Kiss Melinda DLA – a Budapesti Metropolitan Egyetem Animáció Szak vezetője – előadása és vetítése az animáció szak oktatási programjáról, felvételi követelményekről, prezentáció a feladatokra készült hallgatói vizsga- és diplomafilmekből. Az előadás után kötetlen beszélgetésre hagynak időt.

ÉM