Igen a jelenlegi igazgatónak

Akt.:
Illusztráció - Igen a jelenlegi igazgatónak
Illusztráció - Igen a jelenlegi igazgatónak
Miskolc – Veres Pált szeretné a jövőben is igazgatónak a Földes Ferenc Gimnázium tantestülete és alkalmazotti köre, tudta meg lapunk.

Ez a hétfői véleménynyilvánító szavazáson derült ki, ahol az igazgatói megbízás lejárta miatt kiírt vezető pályázat elbírálásának részeként Veres Pál, jelenlegi igazgató vezetői programjára a tantestülettől 59, személyére az alkalmazotti körtől 67 igen szavazatot kapott. Az igazgatói posztra Szűcs Tamás, a gimnázium tanára is pályázott, ő a tantestülettől 29, az alkalmazotti körtől 11 igen voksot kapott. Úgy tudjuk, Szűcs Tamás a véleménynyilvánító szavazás után bejelentette visszalépését, így csak a jelenlegi igazgató van versenyben. Őt a napokban meghallgatja az oktatási bizottság, majd a közgyűlés dönt, hogy maradhat-e a gimnázium igazgatója.

A Földes Ferenc Gimnázium igazgatói pályázata azért érdekes, mert Miskolcon az a hír járja, a városvezetés Veres Pál leváltására készül a szeptemberi civil aláírás-gyűjtési akció miatt, ami a gimnázium nevének megváltoztatása ellen irányult.

ÉM-HE