Igazságos döntetlen – Edzői nyilatkozatok

Vágó Attila
Vágó Attila
“Jól küzdött a csapat, de rányomta a bélyegét a meccsre, hogy hat új játékosunk játszott és emiatt még nem voltunk összeszokottak” – mondta Vágó Attila a REAC-DVTK bajnoki után.   

Aczél Zoltán (REAC): – Az első 10 percben egy picit jobbnak éreztem a Diósgyőrt, de ezután magunkra találtunk és feljöttünk. Olyannyira, hogy még a vezetést is meg tudtuk szerezni. Sajnos az előnyünk hamar elolvadt, dekoncentráltság miatt, hiszen a Diósgyőr 10 emberrel játszva tudott egyenlíteni. A második félidőben kiegyenlített volt a játék, úgyhogy összességében igazságosnak tartom a döntetlent.

Vágó Attila (DVTK): – Igazságos a döntetlen, mert mindkét csapatnak voltak lehetőségei. Úgy vélem, hogy ha a második félidőben Szélpál előretörése után egy kicsit pontosabban játszunk, megszerezhettük volna a győzelmet is. Jól küzdött a csapat, de rányomta a bélyegét a meccsre, hogy hat új játékosunk játszott és emiatt még nem voltunk összeszokottak. Elégedett vagyok mindenki hozzáállásával és az egy ponttal is, ami igazából akkor ér valamit, ha egy hét múlva legyőzzük a Kaposvárt.

NÉZZE MEG VIDEÓN IS VÁGÓ ATTILA MECCS UTÁNI ÉRTÉKELÉSÉT: 

 További hírek a boon-sportoldal kategóriából

Sporthírek