Igazi nyárindító hétvége a miskolctapolcai Avalon Parkban!

Akt.:
Igazi nyárindító hétvége a miskolctapolcai Avalon Parkban!
Medencés Lounge Party, Jégkorszak őrület és Danics Dóra koncert egy hétvége alatt az Avalon Parkban.

Végre megérkezett az igazi nyár! Hogyan is lehetne jobban indítani a hétvégét és tovább fokozni a forró nyári hangulatot, mint egy hangulatos medencés bulival? Ezen a héten, péntek este a miskolctapolcai Avalon Parkban medencés Lounge Partyval indul a nyári party szezon! Az este tűzzsonglőr bemutató színesíti a programot, míg az igazi lounge partyhoz illő zenéről DJ Raul gondoskodik, akinek a játékát a RádióM hallgatói is élőben élvezhetik. A májusban nyílt Avalon Resort & SPA este hat órától hajnalig várja a belső és külső vendégeket egyaránt.

Szombaton az Avalon Parkban pedig újra beköszönt a Jégkorszak! A gyermekekkel Miskolctapolcán élők vagy kirándulók mindenképp látogassanak el a hétvégén a parkba, mert egy őrületes Ice Age nap várja a kicsiket. Lesz ott minden, amit a Jégkorszak mozifilm sorozat rajongói biztosan nem hagynak ki: rajzverseny, makk dobó és makk halászó verseny valamint kvízműsor értékes nyereményekért, és természetesen az arcfestés és csillámtetkó sem marad el. A különleges Ice Age napon pedig mi mással lehetne jobban ráhangolódni a nem sokára mozikban látható „Jégkorszak! A nagy bumm” című filmre, mint a Chocco Garden és XIXO limitált szériás Ice Age termékek kóstolóival.

Az Avalon Park vendégei már megszokhatták, hogy hétről-hétre mindig újabb neves előadó ad koncertet az Avalon Ristorantéban. Nincs ez máshogy ezen a héten sem. Június 11-én, szombat este Danics Dóra, a 2013-as X-Faktor első női győztes előadója saját dalaival dobja fel az estét, míg a kellemes hangulatban elfogyasztott vacsoráról a már jól ismert gasztronómiai csapat gondoskodik.