Igazi csapatmunka volt!

Egy félidőt emberhátrányban játszva, a bajnokság második helyén álló Turát hazai pályán győzte le az Ózdi FC futballcsapata a labdarúgó NB III Mátra-csoportjában.

A fekete-fehérek tíz emberrel is megtartottak egy gólt az első játékrészben szerzett előnyükből a bajnokság 9. fordulójában.

Ózdi FC – Tura VSK 2-1 (2-0)
Ózd, 400 néző. Vezette: Gyertyás Zs.


Ózdi FC
: Dancsok – Zimmermann, Tamás, Kiszely, Bakos – Szakács, Kardos (Bazsányi 51.), Orosz, Lukács (Tassy, 88.) – Budai (Bíró 70.), Oltyán. Szakmai igazgató: Fitos József.
Tura: Nagy G. – Smeló (Lőrincz, 20.), Lilik, Sukaj Less T. – Kuti, Horváth M., Takács L. (Jenei, 46.), Less K. – Győri, Kósa. Edző: Aczél Zoltán. Gólszerző: Kardos (1-0) a 30., Olyán (2-0) a 39., Horváth (2-1) a 65. percben. Kiállítva: Kiszely a 45. percben. Jók: az egész csapat, ill. senki. Ifi: 8-1.

Fitos József: Aki látta a mérkőzést, megerősíteti: ma a csupa nagybetűs CSAPAT harcolta ki a számunkra oly fontos győzelmet. Gratulálok minden egyes játékosomnak.

Aczél Zoltán: – Gratulálok az ózdi csapatnak, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Jócskán tudásunk alatt játszottunk, mióta Turán dolgozom, ez volt a legmélyebb pontja a csapatomnak.

– P. A –