Igaz történet: Mint a villámcsapás

Szinte hihetetlen. Mindezt úgy, hogy semmi különös elvárásunk, vagy elképzelésünk nem volt…

Kedves Párkeresők!
 
Történetünk egyszerű, mint egy villámcsapás. Bejelentkezésem után megnéztem a lehetséges “találatokat”, és a 282 lehetőség közül elsőre kiválasztottam azt a stílust, ami megszólított.
 
Írtam egy rövid bemutatkozást, ami után kedvesem SMS-t küldött, így telefonon beszéltünk először. Olyan volt, mintha már 1000 éve ismernénk egymást, csak közben elsodort volna minket egymás mellől az élet.
 
Másnap már találkoztunk is, és azonnal egymásba szerettünk. Azóta sülve-főve együtt vagyunk, ha tehetjük, és nagy boldogságban élünk. Szinte hihetetlen. Mindezt úgy, hogy semmi különös elvárásunk, vagy elképzelésünk nem volt egymással szemben. Kezdettől űgy működünk együtt, hogy meg sem kell beszélnünk a napi rutint. Csak úgy adódik magától, természetesen. Élvezünk minden együtt töltött percet, bármit is csinálunk (akár külön-külön is, de közelségben).
 
Kívánom, hogy hasonló áldásban részesüljön minden párkereső!
 
Üdvözlettel: Iván
 
Ivánnak már sikerült, találja meg párját Ön is a RandizzOn Párkereső portálunkon, Észak-kelet Magyarország legnagyobb párkereső portálján! Ne feledje, http://www.randizzon.hu!