Ifjúsági központi és kollégiumi alapkőletétel Edelényben

Molnár Oszkár polgármester (elöl jobbról), Demeter Zoltán országgyűlési képviselő, Orosz Atanáz püspök és Illés Boglárka helyettes államtitkár az alapkőletételen
Molnár Oszkár polgármester (elöl jobbról), Demeter Zoltán országgyűlési képviselő, Orosz Atanáz püspök és Illés Boglárka helyettes államtitkár az alapkőletételen - © Fotó: ÉM
Edelény – Kezdettől fogva támogatólag álltak hozzá elképzelésükhöz, hogy Edelényben kollégiumot létesítsenek.

Illés Boglárka ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár beszédében arról szólt, hogy a kormány politikájában meghatározó helyet tölt be a család, a gyermek születése és nevelődése.

Támogatják

Orosz Atanáz püspök az elmúlt másfél évre visszaemlékezve kiemelte: a miniszterelnök és a témáért felelős miniszterek kezdettől fogva támogatólag álltak hozzá elképzelésükhöz, hogy Edelényben egy legalább 31 férőhelyes kollégiumot létesítsenek.

Hangsúlyozta: a Bódva túlpartján nem a már meglévő városi művelődési központtal szemben, hanem a mellett akarnak ifjúsági központot teremteni. Ezt a kormányzat növendékeikként 1000 forinttal támogatja.

Molnár Oszkár polgármester mind a magyar kormánynak, mind Demeter Zoltán országgyűlési képviselőnek, mind az egyházmegyének, mind a képviselő-testületnek köszönetet mondott, amiért Edelény egy újabb, a gyermeke­­k, fiatalok érdekét szolgáló létesítménnyel gazdagodhat.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdet�s