Magyarország

2010.05.29. 16:27

Fidesz nagygyűlés - Kósa: Zárjuk le a fővárosban is a szociálliberalizmust

<p>Magyarország ma a fővárosnak szorít, hogy itt is le lehessen zárni a 20 éves szociálliberalizmust - mondta Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke szombaton a Kossuth téren, a kormányalakítást követő nagygyűlésen. A politikus a gyurcsányizmus torzszülött gyermekének a demszkyizmust, unokatestvérének pedig a hagyóizmust titulálta. Kósa szerint Budapest az utolsó fészke annak mentalizmusnak, amelyet a Fidesz meg akar változtatni.</p>

Kósa Lajos - aki egyébként Debrecen polgármestere - úgy vélte, hogy a főváros nagy bajban van. Mint mondta: Budapest mindennapjai ma a Kékfényben játszódnak, több budapesti szocialista politikus van ma börtönben, mint a városházán. Szerinte a szociálliberalizmus az elmúlt 20 évben többet ártott Budapestnek, mint a Vörös Hadsereg, vagy annak idején a törökök. Sőt, tette hozzá, a törökök többet építettek a fővárosban, mint akik most hatalmon vannak Budapesten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!