Időzítenék a bombaformát

Összefogással az aranyérem sem elérhetetlen
Összefogással az aranyérem sem elérhetetlen
Nyíregyháza – Alig ért véget a női röplabda NB I. Ligabajnokság keresztjátéka, hamarosan kezdődik a rájátszás. A második helyezett Betonút-NRK a hetedik Nirvana-TFSE ellen játszik az egyik fél két győzelméig tartó párharcot. Menetrend. A negyeddöntő programja [.pdf – 49KB]

Előtte még Ludvig Zsolt összegezte a bajnokság eddigi szakaszát


Gödöllõi kupadöntõ
A televíziós közvetítés
miatt a versenynaptárban kijelölt idõponthoz képest
megváltozott a Magyar Kupa négyes döntõ dátuma:
április 19-20-án játszanak a csapatok. Eldõlt,
hogy Gödöllõ ad otthont a finálénak, amelynek
a BSE, a Vasas, a Betonút-NRK Nyíregyháza és
a házigazda lesz a résztvevõje.

– Akkor lehetnénk elégedettek, ha az alapszakaszban legalább egyszer nyertünk volna a BSE ellen, amire volt reális esélyünk – kezdte értékelését a Betonút-NRK vezetőedzője, majd hozzátette: – Mégsem bánkódunk, hiszen ha a bajnokság végjátékában győzzük le a címvédőt, az lenne a legjobb. Amikor ősszel egymás ellen játszottunk, Martinez Adlum és Katona nem szerepelt, velük együtt erősebbek lettünk. Igazából most kezd összeérni együttesünk, új arculattal kezdhetjük el a rájátszást. A bajnokságban eddig elért eredményeink önmagukért beszélnek, a java viszont ezután kezdődik.

Az évad során sok olyan találkozót tudtak le, ahol csak a játszmákon belüli pontok száma és a mérkőzés időtartama lehetett kérdéses, több lényegesen gyenge ellenféllel mérkőztek.

– A januári, általunk rendezett CEV-kupa csoporttorna miatt más jelleggel készültünk a bajnokikra, a kötelező feladatokat gond nélkül teljesítettük. A rájátszásra kell időzíteni a csúcsformát. Valószínűleg ugyanaz a négy együttes jut be az NB I. Ligabajnokság elődöntőjébe, mint a Magyar Kupában, márpedig a kvartett tagjai közül bármelyik esélyes a végső sikerre. Az erőviszonyokra jellemző, hogy a negyedik Gödöllő nemrégiben legyőzte az első helyezett BSE együttesét. Nyílt a párharc, megjósolhatatlan a befutó.

– Ladányi Tóth Lajos –